L’Haemers Agenturen B.V.

“De belichaming van voortreffelijk lederen design, het creëren van ruimtes die tijdloze elegantie en ongeëvenaarde verfijning uitstralen.”

Proluca Interiors, de exclusieve vertegenwoordiger van GioBagnara in Nederland, is trots om dit gerenommeerde merk te vertegenwoordigen. Giogio Bagnara, de oprichter van B-Home in 1999, heeft het bedrijf in 2014 hernoemd naar GioBagnara.

Met een focus op het gebruik van hoogwaardig leer afkomstig uit de modewereld, is het Italiaanse merk gespecialiseerd in het creëren van voortreffelijke woonaccessoires en meubels. Elk GioBagnara-product wordt met de grootste zorg met de hand vervaardigd in Italië, wat de toewijding van het merk aan onberispelijk vakmanschap weerspiegelt.

Proluca Interiors biedt een uitgebreid assortiment GioBagnara-producten aan, waaronder elegante decoratieve objecten, kantooraccessoires, servies en kleine lederen meubels. De collectie toont de uitzonderlijke designgevoeligheid en oog voor detail van het merk. Met een indrukwekkende selectie van 300 verschillende kleuren en soorten leer hebben klanten bijna onbeperkte keuzemogelijkheden als het gaat om het personaliseren van hun GioBagna-stukken.

Als de exclusief agent van GioBagnara in Nederland is Proluca Interiors toegewijd om klanten toegang te geven tot de beste Italiaanse lederen woonaccessoires en meubels.