l’Authentique

“Bij een krachtig minimalistisch ontwerp voegen we de juiste details toe, die zorgen voor een zachte balans”

L’Authentique is in 2006 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf.
Het hoogwaardig assortiment van L’Authentique bestaat uit meubelen, minerale verven, eigen collectie linnen stoffen en verlichting. Doordat de collectie in eigen beheer in Nederland wordt geproduceerd, zijn we in staat om met korte levertijden maatwerk projecten te leveren voor huizen, winkels, de mode branche, hotels, restaurants en kantoren.

Inspiratie is eigenlijk gewoon een constante gedachtegang, aldus Sylvia Schouten van L’Authentique. “Ik vind mijn inspiratie in mooie gesprekken, architectuur, details in de natuur, het lezen van bladen en op buitenlandse reizen. Ik maak foto’s of notities, scheur iets uit, of maak snel een schets. Vervolgens begint het brainstormen, het tekenen en uitwerken van alle ideeën. Daarna vertalen we alles naar onze eigen signatuur. Zo komen we uiteindelijk tot onze kenmerkende kleuren, ontwerpen en modellen.”

Het is erg leuk om samen te werken met onze klanten. “Dit is de situatie, kan je helpen?” Het is dan heerlijk om iets op maat te ontwerpen en er de juiste kleuren, stoffen en details bij te zoeken. Een dankbaar, leuk en creatief proces!

Naast onze showroom op het ETC Design Center hebben we ook een showroom met bijbehorende Design Studio in Echt (Limburg). Hier ontvangen we vooral onze B2B klanten uit het zuiden van Nederland, België en Duitsland, maar uiteraard zijn onze klanten uit heel Nederland hier welkom.