Keijser & Co

“Keijser&Co staat al ruim 10 jaar voor maatwerk in stijlvolle meubelen met een luxe uitstraling.”

Collectie

De brede collectie van Keijser&Co bestaat uit vele meubelen om een interieur geheel in te richten. Denk hierbij aan zitmeubelen, meubelen voor aan de wand, tafels, een bedding collectie en bijmeubelen. Wij dagen onszelf telkens uit om vernieuwing in de collectie te brengen. Deze presenteren we elk half jaar in onze showroom in het ETC Design Center Europe.

Stijl

De stijl van Keijser&Co is tijdloos met een luxe sfeer. Met de meubelen uit de collectie bieden we veel mogelijkheden voor het moderne interieur. Maar ook voor het landelijke interieur bieden we een brede mogelijkheid. Dit doen we met verfijnde belijning in de meubelen.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de specifieke wensen van de klant. Dit doen we door met maatwerk, meubelen passend te maken in het interieur. Heeft u speciale maatvoeringen nodig? Dit is geen enkel probleem. Ook kunt u daarbij denken aan aan verschillende afwerkingen. Afwerkingen als gebeitst eiken, kasten in kalkverf of hoogglans gepolitoerd. We voeren een eigen collectie van stoffen en werken daarnaast samen met diverse gerenommeerde stoffenhuizen. Hierdoor kunnen we een ruime keuze bieden in stoffering voor uw interieur. Bij een maatwerk meubel kunt u denken aan een kast van muur tot muur met een indeling die écht aan al uw wensen voldoet.

Niet alleen in particuliere interieurprojecten is er behoefte aan maatwerk, maar ook in grote hospitality ruimtes. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de customized tafels met een beschermende lak en stoelen met een sterke stof uitermate geschikt. Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie voor uw project.

Advies

Voor een goede indruk van onze collectie en een persoonlijk advies voor uw interieur, kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Het team van Keijser&Co adviseert u graag bij de inrichting van uw ruimte met onze meubelen. U zult in de showroom de stijl en de verschillende mogelijkheden van de meubelen zien. Dit allemaal in combinatie met een luxe en warm interieur.

Keijser&Co is een groothandel in meubelen welke enkel aan business to business verkoop doet. De verkoop aan particulieren verloopt uitsluitend via een van onze gekozen dealers.