Keijser & Co

“Keijser&Co staat al ruim 10 jaar voor maatwerk in stijlvolle meubelen met een luxe uitstraling.”

Collectie

De brede collectie van Keijser&Co bestaat uit vele meubelen om een interieur geheel in te richten. Denk hierbij aan zitmeubelen, meubelen voor aan de wand, tafels, een bedding collectie en bijmeubelen. Wij dagen onszelf telkens uit om vernieuwing in de collectie te brengen. Deze presenteren we elk half jaar in onze showroom in het ETC Design Center Europe.

Stijl

De stijl van Keijser&Co is tijdloos met een luxe sfeer. Met de meubelen uit de collectie bieden we een legio aan mogelijkheden. Zowel voor het moderne als het landelijke interieur. Dit doen we met verfijnde belijning in de meubelen. De eigentijdse meubelen van Keyijser&Co hebben een pure vormgeving. De meubels combineren een klassieke met een strakke uitstraling.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de specifieke wensen van de klant. Het leveren van passend maatwerk staat namelijk hoog bij ons in het vaandel. Hierdoor sluiten de eigentijdse meubels naadloos aan bij uw interieur. Heeft u speciale maatvoeringen nodig? Dit is geen enkel probleem. Ook kunt u daarbij denken aan verschillende afwerkingen.

Gebeitst eiken, kasten in kalkverf of hoogglans gepolitoerd. Bij Keijser&Co is het allemaal mogelijk. We voeren namelijk een eigen collectie van stoffen. Daarnaast werken we samen met diverse gerenommeerde stoffenhuizen. Hierdoor kunnen we een ruime keuze bieden in stoffering voor uw interieur. Bij een maatwerk meubel kunt u denken aan een kast van muur tot muur. Uiteraard met een indeling die écht aan al uw wensen voldoet.

Particuliere interieurprojecten zijn niet de enige projecten waar behoefte is aan passend maatwerk. Dit geldt net zo goed voor grote hospitality ruimtes. Customized tafels zijn bijvoorbeeld hier uitermate voor geschikt. Denk hierbij aan een beschermende lak en/of stoelen met een sterke stof. Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie voor uw project.

Advies

Wilt u een goede indruk krijgen van onze collectie? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw interieur? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom. Het team van Keijser&Co adviseert u graag bij de inrichting van uw ruimte met onze meubelen. U zult in de showroom de stijl en de verschillende mogelijkheden van de meubelen zien. Dit allemaal in combinatie met een luxe en warm interieur.

Keijser&Co is een groothandel in meubelen welke enkel aan business to business verkoop doet. De verkoop aan particulieren verloopt uitsluitend via een van onze gekozen dealers.

Keijser&Co showroom bij ETC

ETC Design Center Europe is hét exclusieve interieurplatform in Nederland. U ontvangt hier passend advies en wordt omringt door inspiratie in een creatieve omgeving. Het is een ontmoetingsplek voor agenten en producenten van exclusieve merken, interieur professionals, consumenten en pers.

De collecties van Keijser&Co staan hier uitgebreid tentoongesteld in een showroom. De stijlvolle meubelen zijn een bezoekje waard, laat u inspireren door de tijdloze en luxe ontwerpen. We voorzien u graag van passend advies. Door de uitgebreide collectie zit er voor iedere smaak en project iets bij. Samen vinden we de oplossing die geheel voldoet aan uw wensen en past bij de ruimte. Maak kennis met de producten van Keijser&Co bij ETC.

We zien u graag in onze showroom!