Keijser & Co

“Keijser&Co staat al meer dan 20 jaar voor maatwerk in stijlvolle meubelen met een luxe uitstraling.”

Collectie

De brede collectie van Keijser&Co bestaat uit vele meubelen om een interieur geheel in te richten. Van zitmeubelen en wandkasten tot tafels en bijmeubelen, allen mogelijk met diverse maatwerkmogelijkheden. In ETC Design Center wordt onze collectie gepresenteerd in diverse sfeervolle ruimtes.

Stijl

De stijl van Keijser&Co is tijdloos met een stijlvolle uitstraling. Door de vele maatwerkmogelijkheden passen de meubelen bij diverse stijlen, zowel voor een modern als een landelijk interieur. De eigentijdse meubelen van Keijser&Co hebben een pure vormgeving.

Maatwerk

De gestoffeerde meubelen van Keijser&Co zijn mogelijk in iedere gewenste stof. Naast onze eigen stoffencollectie, werken wij ook samen met diverse gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en past een meubel altijd bij uw wensen.

De houten meubelen, zoals wandkasten, tafels en dressoirs, zijn mogelijk in verschillende afwerkingen en diverse afmetingen. De meeste meubelen kunnen zelfs worden geleverd met een afmeting op maat. Hierdoor kunt u een droominterieur samenstellen. De wandkasten zijn aan te passen aan de indeling, afwerking en uitvoering van uw wensen. Zo bepaalt u zelf de afmeting en locatie van uw lade, open vak, deur of klep in de wandkast.

Particuliere en zakelijke interieurs

Maatwerk past bij ieder interieur. Van een woning tot een kantoor. Ook voor hospitalityruimtes zijn onze meubelen uitermate geschikt. Hotels, restaurants en cafés kunnen volledig worden ingericht met kleuren, stoffen en maten die de horecagelegenheid naar een hoger niveau tillen. Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie voor uw project.

Advies

Wilt u een goede indruk krijgen van onze collectie? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw interieur? Dan bent u van harte welkom in een van onze showrooms. Het team van Keijser&Co adviseert u graag bij de inrichting van uw ruimte met onze meubelen. U zult in de showroom de stijl en de verschillende mogelijkheden van de meubelen zien. Dit allemaal in combinatie met een luxe en warm interieur.

Keijser&Co is een interieurgroothandel, wij leveren business to business, zoals interieurprofessionals, hotels en restaurants. De verkoop aan particulieren verloopt uitsluitend via een van onze geselecteerde dealers. Onze collectie wordt gepresenteerd in ETC Design Center en in Nidum, house of inspiration.

Graag tot ziens in onze showrooms!