JAB Anstoetz Group

“Wij werken met liefde voor sfeer en een passie voor interieur.”

Hedendaags interieur design betekent het meegeven van een persoonlijk tintje aan ons huis. Onze vier muren zijn niet alleen de plek waar we ons het meest comfortabel voelen, maar zijn ook een expressie van onze persoonlijke stijl.

Welke interieur stijl we ook kiezen, textiel speelt een belangrijke rol bij het realiseren van onze ideeën. Stoffen zorgen voor sfeer en bieden voor elke persoonlijkheid en ieder interieur talloze decoratie ideeën. Collecties van de JAB Anstoetz groep bieden talloze mogelijkheden en volop inspiratie. Geef uw interieur een geheel eigen sfeer en identiteit. Creëer hiermee “uw thuis’.

Interieurstoffen en wandbekleding

Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB Anstoetz internationale marktleider in de chique wereld van interieurtextiel. Het gevarieerde assortiment bevat decoratie stoffen, meubelstoffen en voiles in bijna 20.000 kleuren. Als een stijlvolle toevoeging aan ons veelzijdig textielaanbod, bieden wij ook een selectie van zorgvuldig coördinerende wallpapers.

Ieder seizoen brengt JAB nieuwe collecties uit. Deze vallen onder verschillende merken: JAB Fabrics, Chivasso, en Soleil Bleu. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en unieke uitstraling.

Nieuwe collecties

Iedere nieuwe collectie bevat een groot aantal mooie, bijzondere maar ook praktische gordijnen en transparante stoffen. In de collectie vindt u steeds een groot aantal exclusieve en bijzondere meubelstoffen. Deze hebben vaak een exclusief ontwerp, zijn van hoge kwaliteit en hebben een bijzondere finish of uitstraling. De luxueuze stoffen en wandbekleding van Carlucci en Chivasso zijn steeds verrassend.

De collecties bevatten een opvallende combinatie van klassiek design met een hedendaagse twist. Chivasso staat voor kwalitatief hoogwaardige producten met speelse accenten en grappige details. Door alle collecties loopt een herkenbare rode draad. Hierdoor zijn gordijnstoffen eenvoudig te combineren met meubelstoffen en wandbekleding.

Vloerbekleding

Naast interieur textiel biedt JAB Anstoetz Flooring ook een stijlvol assortiment aan vloerbedekking. Deze exclusieve creaties bieden een unieke woonbeleving. Bij ons vindt u de perfecte vloerbedekking voor elke inrichtingsstijl. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt, een op maat gemaakt kleed of Design Floor LVT. Bovendien kiest u ook voor het exclusieve design. De voerbekleding bestaat enkel uit hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerking. Bovendien garanderen wij u dat de prachtige vloerbedekkingen over een langere tijd mooi blijven.

Zonwering

Wij bieden een stijlvolle toevoeging aan onze veelzijdige textiel, behang en vloerbedekking. Deze toevoeging bestaat uit JAB Anstoetz Systems. Dit is een selectie van individuele oplossingen voor zonwering, waaronder delicate plissé gordijnen en hoogwaardige blinds. Het veelzijdige aanbod wordt aangevuld met een scala aan elegante panelen en roedes evenals uitgebreide “tension” systemen.

Expositie van JAB bij ETC

Kom langs bij ETC Design Center Europe, hét exclusieve interieurplatform in Nederland. In een creatieve omgeving wordt u geïnspireerd en geïnformeerd. Hier komen agenten en producenten van exclusieve merken, interieur professionals, consumenten en pers samen om kennis te delen en te ontvangen. De collectie van JAB Anstoetz staat hier uitgebreid tentoongesteld.

Indien gewenst geven we graag advies over de producten. Voor elke ruimte en stijl heeft JAB Anstoetz een passende oplossing. Van gordijnen tot behang, breng de gewenste sfeer in huis. We helpen u de juiste keuze te maken voor het project. Kom langs en maak kennis met de producten. We hopen u snel te zien.