Inside Blinds

“Inside Your Windows Dress Code”

Iemand die meer verlangt van zijn interieur, kiest voor Inside. Wij produceren kwalitatieve raamdecoratie van Belgische bodem gaande van vouw- en overgordijnen tot houten jaloezieën en onze laatste nieuwe aanwinst Squid. Als wereldwijde couturier van raamdecoratie geven we stijl aan uw gordijnen en dragen we zo bij tot een mooiere manier van leven. En alles gebeurt in België: van het weven van de stoffen tot de productie in eigen atelier.

Als marktleider in vouwgordijnen introduceert Inside een gepatenteerd systeem dat gemakkelijk is in gebruik en nog makkelijker in onderhoud. Wij leveren kwalitatieve vouwgordijnen in extreem grote uitvoeringen, zelfs grote ramen tot 4,2m breed en 5,90m hoog. We bieden een ruim assortiment aan kleuren, stoffen, zelfs gepersonaliseerde en geprinte stoffen met onze CasaMia collectie die kunnen verwerkt worden in vouw- als overgordijnen. Onze overgordijnen blinken dankzij een aantal innovaties uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt. Met onze Japanse paneelgordijnen creëert u een strak, hedendaags interieur en kunt u zo breed gaan als u wilt door meerdere panelen te combineren. Met onze eigen collectie houten jaloezieën spelen we in op de groeiende trend van natuurlijke materialen. Houten jaloezieën geven elke kamer een unieke sfeer en laten u toe te spelen met zonlicht en schaduw. Tenslotte hebben we nog onze nieuwste innovatie in raamdecoratie: SQUID. Squid is dé oplossing in raamdecoratie in de vorm van een transparante zelfklevende textielfolie die blikken buiten houdt, het licht binnenlaat en het zicht naar buiten toe niet blokkeert.

Waar u ook op zoek naar bent, Inside weet u ongetwijfeld te bekoren met luxueuze stoffen, onderhoudsvriendelijke producten en de allerlaatste trends die een grote meerwaarde voor uw woning betekenen. Want ramen met smaak kennen maar één dresscode en dat is die van Inside.