Indivipro

“Veel mensen kiezen voor veilig, maar een kleurtje maakt je interieur juist spannend.”

Hoe is Indivipro begonnen?

Nick Otten: “Wij zijn begonnen met Nature Deco. Dat merk importeren wij in Nederland. Daarnaast hebben we een atelier en laten we voor onze eigen stoffenlijn, textiel weven. Wij hebben het totaalplaatje qua raamdecoratie.”

Wat maakt Indivipro bijzonder?

“De service denk ik, dat is echt een heel belangrijk punt bij ons. Als mensen met onze producten willen werken, kunnen wij van het begin tot het eind alles verzorgen. Wij hebben onze eigen mensen die de montage verzorgen. Bovendien hebben wij onze eigen projectleider die de begeleiding van de projecten coördineert. Dus alles wat je wenst qua raamdecoratie, kan onder Indivipro geregeld worden.”

Waarom heeft Indivipro ervoor gekozen om op ETC Design Center Europe te exposeren?

“Wij komen uit de buurt van Enschede, maar onze klanten zitten juist veelal in de randstad. Hier in Culemborg zitten wij toch centraler. We merken dat heel veel van onze klanten hier al kwamen. Bovendien ontstaan hier ook echt nieuwe relaties.”

Welke rol vervult ETC Design Center Europe binnen de interieur wereld?

“Naar mijn mening heeft er een verschuiving plaatsgevonden. Architecten en andere interieurprofessionals kunnen niet zoveel meer investeren in hun eigen showroom, dus komen ze heel regelmatig met klanten naar ETC Design Center Europe. Voor hen is ETC Design Center Europe ideaal.”

Hoe werkt u samen met klanten, architecten en stylisten?

“Dat is heel verschillend, want het ligt eraan waar ze naar op zoek zijn. Mensen komen hier ook om alles in het groot te bekijken. Ze hebben vaak kleine staaltjes gezien, maar ze hebben niet echt een beeld van het totale effect. Dus dan komen ze hier, puur om het te visualiseren. Maar we zien hier ook nieuwe klanten, die kunnen we hier de kwaliteit en de mogelijkheden van onze producten laten zien.”

Hebt u een een tip voor het kiezen van raamdecoratie?

“Waar mensen zich vaak in vergissen is dat ze beginnen met een verbouwing, zoals bijvoorbeeld een keuken en pas op het laatste moment bedenken dat er nog iets voor het raam moet. Dat is jammer, want het is een bepalende factor, mensen kunnen beter alles van tevoren uitzoeken.”