Frezoli Lighting

“Wij ontwerpen nog steeds alles in ons eigen atelier.”

Hoe is het bedrijf ontstaan?

Michel Gelissen: “Frezoli Lighting is een Brabants familiebedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring. In 1990 gestart als TierlanTijn Lighting en begonnen met kleinschalige producties eigen ontworpen verlichting. We zijn nu een bedrijf met internationale klanten en alle collecties worden nog steeds geheel in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Onze inspirerende collectie bestaat uit ruim 250 binnen- en buitenlampen met elk hun eigen karakter. Exclusief, handgemaakt en bijzonder. Frezoli lampen geven sfeer en uitstraling in zakelijke en particuliere interieurs en worden wereldwijd verkocht.”

Lamp als eyecatcher

“Onze ontwerpen worden vakkundig met de hand gemaakt en zijn daarnaast echte eyecatchers. Eigentijds, origineel en stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige blikvangers die sfeer toevoegen aan een interieur. Elke lamp wordt uitgebreid getest tijdens de productie.”

Custom Made

“Voor projecten ontwerpen en ontwikkelen wij ‘custom made design’. We inventariseren de specifieke wensen en gaan samen met de klant op zoek naar de perfecte verlichting. Zo creëren we met speciale ontwerpen een exclusieve eigen sfeer.”

Lampenkappen

“Onze collectie bevat een ruime keuze aan lampenkappen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materiaal, zoals linnen, staal of koper.

Waarom hebt u ervoor gekozen om op ETC Design Center Europe te gaan exposeren?

“We beseften meteen dat onze ontwerpen zouden aanslaan als mensen ze met hun eigen ogen zouden zien. Daarom hebben we ervoor gekozen om beide collecties op ETC Design Center Europe te presenteren. Tot op de dag van vandaag steken we veel tijd en energie in het bouwen van onze stands, zodat ze echt een visitekaartje vormen van Frezoli Lighting.”