Etagon

“Exclusief, opvallend en warm!”

Hoe is Etagon ontstaan?

“Etagon is begin 2016 ontstaan vanuit het moederbedrijf C.J. Maas Leder B.V. met jarenlange ervaring op het gebied van leer voor schoenen, tassen en boekbinderij.

Door altijd op de hoogte te blijven van alle vernieuwingen in leerland stuiten wij medio 2015 op leer wat geschikt is voor vloer en wand.
Hierin hebben wij ons verdiept en hebben we een mooie collectie neergezet”

Waar haalt u uw inspiratie vandaan?

“Door de creatieve geesten van interieurarchitecten, interieurbouwers, stylisten en woonwinkels waar wij mee samenwerken worden wij constant geïnspireerd in het maken van zeer mooie en exclusieve producten van leer.”

Waarom is uw collectie onderscheidend?

“Daar wij naast standaard maten en uitvoeringen ook maatwerk leveren dit alles natuurlijk op wens van de klant. Wij voeren alles uit in eigen huis van A tot Z en hebben de gehele collectie op voorraad liggen waardoor we snel kunnen leveren.”

Hoe bent u bij ETC terecht gekomen?

“Na een aantal bezoeken aan het ETC en de mogelijkheid hier een tijdelijke stand te hebben zijn wij op het ETC terecht gekomen. In de korte periode die wij er nu staan hebben we enorm veel leuke en goede contacten kunnen leggen.”

Wat is het leuke aan u werk?

Het leuke van mijn werk is dat je vanaf het moment dat een idee geboren wordt tot het moment van oplevering betrokken bent bij het product. Ik werk met zeer creatieve mensen waarmee ik op erg leuke plaatsen kom.