Elements of Interior

“Met de juiste elementen creëer je nèt dat persoonlijke interieur. Bijzondere stoffen en behang zijn onze voornaamste elementen. Laat ons jou inspireren”

Elements of Interior is importeur en agent van interieurstoffencollecties, behangcollecties en meubels. Met een mix van deze bijzondere elementen bereiken wij een sfeer van internationale allure. Onze klanten zijn professionals in de interieurbranche zoals interieurdecorateurs, architecten, shops en stylisten met Residential en Contract projecten. Wij zijn naast leverancier van onze collecties tevens ook sparringpartner en kunnen dienen als klankbord en uitvoerende partij voor een project van de professional.

Met ruime ervaring in de interieurbranche en enorme passie voor mooie stoffen en behang, runt Lorette Millar sinds 2005 haar bedrijf Elements of Interior. De collecties zijn ieder voor zich bijzonder te noemen, voornamelijk familiebedrijven die unieke collecties ontwikkelen. Ieder jaar worden de collecties uitgebreid en is het een feestje om deze nieuwe collecties te presenteren. Ook is het voor ons een uitdaging om de juiste materialen aan te reiken aan de professional wat zijn/haar interieurproject kan verrijken.