Designlinq

“‘Ontzorgen’ is het toverwoord bij het Designlinq Platform zodat de interieurprofessional zich kan concentreren op twee dingen: mooie interieurs maken en nieuwe klanten werven.”

Designlinq is het grootste online Platform voor interieur professionals in Nederland waar iedere architect, ontwerper of stylist zich bij kan aansluiten.
Het kosteloze (geen verplichtingen) lidmaatschap geeft toegang tot meer dan 150 high-end merken op het gebied van design meubilair, design verlichting, akoestische producten, vloerbedekking karpetten en accessoires, die allen met een faire handelsmarge afgenomen kunnen worden.
Daarnaast biedt het lidmaatschap toegang tot events/scholing op velerlei gebied (licht, akoestiek, marketing & sales, Pinterest, stoffen en meer), bedrijfsbezoeken en jaarlijks een buitenlandse trip.

Designlinq heeft veel kennis in huis waarmee het de aangesloten interieurprofessionals dagelijks ondersteunt. Geconsolideerde levering (one-stop-shopping: dus alles gezamenlijk geleverd) is onderdeel van het dienstenpakket, evenals montageservice en installatie.

In het Designlinq Design House in het ETC wordt een collectie getoond uit al deze productcategorieën die ten minste twee maal per jaar wisselt, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.
Tevens is er een grote stalenwand aanwezig waar de interieurprofessionals naar hartenlust hun projecten kunnen materialiseren.
Ook is een grote Apple aanwezig met SketchUp, naar wens aangesloten op een groot scherm in een besloten ruimte, zodat er ingelogd kan worden en alle ontwerpen aan de eindklant kunnen worden getoond.