Lichtstudio De Vaan

“Het unieke aan ons bedrijf is dat alle producten op maat worden geproduceerd”

Wij adviseren, ondersteunen en leveren kennis op het gebied van LED verlichting, verlichtingsarmaturen en de aansturing daarvan!

Met de design merken die wij vertegenwoordigen houden wij vast aan ons principe; “Het leveren van hoogwaardige, Europese kwaliteit met een ongeëvenaarde service!” Bij de aanschaf van LED verlichting komen meteen al een aantal vragen op om er voor te zorgen dat de juiste verlichting ook werkelijk wordt toegepast. Als gecertificeerd Lichtplan Ontwerper zijn wij in staat om de juiste toepassingen te implementeren! Dit kan vanaf één armatuur tot zeer complexe verlichtingsoplossingen in villa’s, kantoren, retail, restaurants, hotels, etc. Europese oorsprong, een uitgebalanceerde kwaliteit/prijs verhouding, top-service en duurzaamheid zijn hierbij onze uitgangspunten.

Lichtadvies inwinnen is tegenwoordig een “must do”! De komst van LED technologie heeft verlichting naar een hoger niveau en meer complexiteit gebracht. Dit creëert de noodzaak om extern advies over het gebruik van de juiste armaturen en lichtbronnen in te winnen. En dat is precies wat wij doen! Eén van onze pijlers bestaat uit het leveren van maatwerk. Dat geeft ons de mogelijkheid om aan vrijwel iedere interieurwens te voldoen. Bovendien werken wij samen met het gespecialiseerde “Licht- en Lichtplanadvies“.

Onze vaste design collectie bestaat uit de merken “Stéphane Davidts (België), Renzo Serafini (Italië), Grok (Spanje), Leds C4 (Spanje) en Bel-Lighting (België). Het Nederlandse merk In-Lite levert geavanceerde maatoplossingen voor tuinverlichting. Met Redo en Nowodvorski werken wij nauw samen op het gebied van modulaire verlichtingstoepassingen. Bovendien hebben wij met Astro een specifieke badkamerverlichting leverancier! Ieder bedrijf in ons portfolio biedt een uniek assortiment op het gebied van binnen- en buitenverlichting, professionele inbouw-armaturen en zelfs onderwaterverlichting. Hierdoor is het mogelijk om een gevarieerde, kwalitatief hoogwaardige collectie aan te bieden.

Als leverancier aan de professionele markt vinden onze producten hun weg naar architectenbureaus, designers, stylisten en winkels. Daarnaast leveren wij aan retail (bijvoorbeeld specifieke verlichting voor verswinkels), hoveniersbedrijven, technische installatiebureaus, hotellerie en restaurants.