Carina Riezebos

“Blok by Carina - Special Projects”

Ontwerper Carina Riezebos maakt onder haar eigen label CARINA objecten van glas en kristal op het snijvlak van Art and Appliance. Als ontwerpster is Carina het gewend om collecties te maken met nieuwe materialen. Glas vormt de basis en daar voegt ze dan anders elementen aan toe. Voor de collectie vazen voor Masterly The Hague borduurt ze voort op een gouden exemplaar dat ze eerder dit jaar in Milaan toonde.

Blok By Carina
Ontwerper Carina Riezebos maakt ontwerpen met hout, plaatmateriaal en decoratief plaatmateriaal zoals MDF, multiplex en HPL voor Blok Plaatmateriaal (leverancier en bewerking van hout). Ze werkt met A-merken als Abet, Unilin en Formica en fineer van oa Decoflex.

Obscure
In een nieuw interieurproject getiteld OBSCURE laat ontwerper Carina Riezebos zich inspireren door de clair-obscurtechniek uit de schilderkunst, fotografie en film. De salontafel Nindoodem, van mondgeblazen opalinenglas en een matte supersoft wit (WE30 MST Dove White) uit de nieuwste Unilin Evola collectie, is een van de objecten uit dit mysterieuze en schilderachtige interieur.