Candia

“Handgemaakt bedden matrassen met natuurlijke materialen”

Candia maakt de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige matrassen van Griekenland en begeeft zich nu ook op de Nederlandse markt. Candia bedient zowel de consumentenmarkt als de hotelier met een unieke slaapervaring gebaseerd op natuur en ambacht.
De Griekse matrassenfabrikant ontwikkelde in 1985 als eerste bedrijf een handgemaakt anatomisch matras: Bodyfix. Sindsdien volgden er meerdere innovaties op het gebied van fabricage en organisatie, zoals de zelfstandige productie van onze Cotton Calico Pocket Springs. Daarnaast was Candia het eerste ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerde bedrijf van Griekenland.
Vandaag de dag produceert Candia meer dan 29 verschillende soorten gestoffeerde bedbodems, aangevuld met een gloednieuwe beddenlijn. Handgemaakt, van de eerste tot en met de laatste productiestap

Candia staat voor ambacht

De matrassen worden met de hand afgewerkt. Zo leveren we het perfecte resultaat!

Olijfolie-behandeling

Candia is het enige bedrijf ter wereld dat zijn weefsels met olijfolie behandelt. Dit is een innovatie waar we trots op zijn. Door onze stoffen met olijfolie te behandelen, krijgen ze alle heilzame eigenschappen van olijfolie, waaronder antibacteriële eigenschappen die de huid beschermen. De zuurgraad van olijfolie komt overeen met de zuurgraad van onze huid. De olie doet uw huid zacht en fluweelachtig aanvoelen en beschermt tevens tegen vrije radicalen die ouderdomsverschijnselen bevorderen.
‘There, where you meet magical landscapes, endowed with the charms of nature.’

100% natuurlijke materialen

De natuur weet wat het beste is. Daarom observeren we haar, vertrouwen we haar, leren we van haar en gebruiken we het beste van wat ze ons te bieden heeft. De puurste materialen voor het maken van perfecte matrassen. Alles wat Candia doet is geïnspireerd door de natuur. De matrassen bestaan volledig uit natuurlijke materialen, worden niet verlijmd en hebben de meeste veren (meer dan 19.000 veren in een matras van 160 cm x 200 cm), die de natuurlijke vorm van het lichaam perfect volgen. Denk aan materialen als kasjmier, paardenhaar, katoenwol, kokosvezels, kameelhaar, latex en bamboe.
‘There, where you can touch the soft cotton, the pure wool’

Zelfstandige productie van Cotton Calico Pocket Springs

Een van de innovaties op het gebied van fabricage en organisatie, is de zelfstandige productie van onze eigen Cotton Calico Pocket Springs. Deze veren worden geproduceerd met high quality staal. De huls is gemaakt van licht katoen, 100% natuurlijk materiaal.
‘There, where, as you sink deep into a sweet sleep… you wake up in the Mediterranean!’

Sofabedden van TYIPA

Van tiny-house tot hotelkamer, de nieuwe sofabedden van TYIPA® bieden zitcomfort overdag en slaapplekken ’s nachts. Met deze luxe bedbanken transformeer je met gemak de ruimte in een stijlvolle slaapkamer. De vraag naar extra slaapplaatsen in huis heeft ervoor gezorgd dat Luxury Dream op zoek is gegaan naar een exclusief alternatief van de reeds bestaande slaapbanken. De sofabedden worden op maat gemaakt, bekleed in de stof en kleur naar wens. Wilt u de bank in eigen stof laten bekleden of voorzien van een logo, dan is dat mogelijk.
De TYIPA® slaapbanken passen in ieder interieur en kunnen particulier of zakelijk worden gebruikt. Kiest u voor een rechte bank of geeft u de voorkeur aan een hoekbank? De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. De banken zijn van goede kwaliteit en worden in Italië met de hand gemaakt. Hierbij heeft men oog voor het design en bedieningsgemak behouden.

Creëer het ideale binnenklimaat met Airco Home

Het klimaat verandert, de aarde warmt op, dat merken we thuis, in de slaapkamer en op het werk. Voor een aangenaam binnenklimaat in uw huis of op het werk kunt u gebruik maken van een airconditioning.
Met de airconditioning systemen van Airco home kunt u koelen, ventileren en verwarmen. U creëert geheel naar uw hand zo uw ideale binnenklimaat voor thuis in de slaapkamer of op het werk.
Wij bieden de mogelijkheid de klimaatbeheersing ‘op afstand’ via wifi te controleren en te regelen. Dat is handig, bijvoorbeeld in het weekend, wanneer u niet thuis bent of op het werk.
De airconditioning oplossingen van Airco Home bieden ook het hele jaar door comfort voor commerciële toepassingen van restaurants en kantoren tot winkels, hotels en sportscholen.
Omdat thuis anders is dan op het werk, levert Airco Home de beste oplossingen voor elke ruimte. Van eenvoudige oplossingen tot zeer geavanceerde installaties. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. En alles met oog voor detail.
Apparatuur die Airco home levert staat voor topkwaliteit, mooi design, duurzaamheid en betrouwbaarheid met 5 jaar garantie. Dit is de apparatuur die Airco Home levert en eventueel ook voor u installeert.