Borek parasols | outdoor furniture

“Geniet van het leven met bijzonder Borek”

40 jaar – Aandacht en passie
Ambacht transformeren naar buitenmeubilair voor dagelijks gebruik. Het lijkt vanzelfsprekend maar vergt een dosis kennis van en affiniteit met bijvoorbeeld de ambachten van vlechten en houtbewerken. Eeuwenoude ambachten die tegenwoordig als zodanig nog zelden worden herkend, maar die wij al decennialang passievol koesteren.

Als familiebedrijf hebben wij de focus altijd op innovatie en duurzaamheid; kwaliteit en hoogwaardigheid; comfort en zitgenot. Borek heeft zich langzaamaan ontplooid en de merkbekendheid van de gelijknamige collectie buitenmeubilair en parasols groeide gestaag mee. Tegenwoordig genieten wij internationale bekendheid met ontwerpen van eigen bodem. Design uit Nederland waar gerenommeerde ontwerpers voor aan de basis hebben gestaan. Vier decennia laten een evolutie zien in materialen, kleuren en vormen met één belangrijk detail als rode draad: topkwaliteit. Een kwaliteit, omdat Borek buitenmeubilair alleen van het beste materiaal wordt gemaakt en door de handen van de meest ervaren ambachtslieden gaat.

Wij streven naar een collectie die een samensmelting is van unieke uitstraling, hoogwaardige kwaliteit, zinderende emotie, passie en een boeiende optiek. De Borek collectie vormt de haute couture voor de tuin met een bijpassende tijdloze, hoogwaardige en oogstrelende uitstraling. Al 40 jaar verbinden wij doordachte ontwerpen met de natuurlijke omgeving van de tuin.
Samen met onze partner Sunshield creëren we een verassende combinatie op onze ETC stand.

Frank Bogaers

Directeur