Arte Behang

“Wij willen steeds vernieuwend en trendsettend zijn.”

Kunt u iets over de achtergrond van de bedrijven vertellen?

Michel van der Velden: “Arte is in 1981 opgericht in België. Alle Arte behang collecties worden in eigen huis ontwikkeld en het merendeel wordt ook in de fabriek in België geproduceerd. Hooked on Walls is een merk dat wij een jaar of zeven geleden in de markt hebben gezet. Het is specifiek gericht op de speciaalzaken en de woninginrichter.”

Wat maakt het bedrijf uniek?

“Wij maken muurbekleding die niemand anders kan maken. Bovendien maken wij daarbij gebruik van unieke materialen. Onze designers besteden evenveel aandacht aan het design als aan de toepasbaarheid van de muurbekleding.”

Waarom is ervoor gekozen om op ETC Design Center Europe te exposeren?

“ETC Design Center Europe is hèt platform in Nederland waar een groot deel van onze doelgroep komt, wij kunnen hier uitstekend contacten onderhouden en we kunnen op een goede manier onze producten tentoonstellen.”

Hoe ziet de toekomst van het interieur vak eruit?

“De verkoop zal steeds meer via architecten en decorateurs gaan.”

Hebt u tips voor klanten die een behang willen kopen?

“Zorg dat je goed advies inwint en hou er rekening mee hoe je het behang gaat toepassen.”

De waarde van behang

De juiste muurbekleding is ontzettend belangrijk in een ruimte. Het is namelijk een manier om je interieur een fraaie boost te geven of te voorzien van elegantie. Bovendien, kan het bij de juiste keuzes, zorgen voor een mooie sfeer. Zo kan uw behang dé eyecatcher van uw ruimte zijn. Maar u kunt er ook voor kiezen om een subtieler behang te gebruiken die uw ruimte juist compleet maakt. Lees hieronder meer over de kenmerken en ontwerpen van Arte behang.

Veelzijdigheid van Arte behang

De muurbekledingen van Arte sieren muren van ontzettend veel verschillende soorten ruimtes. In meer dan 80 landen zijn muren bekleed van onder andere hotels, restaurants, bars, privéwoningen en nog veel meer.

Er zijn eindeloze mogelijkheden betreft behang. Laat u adviseren over de beste keuze voor uw ruimte. Arte heeft vele muurbekleding opties. Strak, warm, klassiek, subtiel of opvallend. U vindt het allemaal in de collectie. De muurbekleding is ultieme verfijning. Creëer de gewenste look door het uitgebreide assortiment.

De Arte collecties zijn veelzijdig en hebben veel diepte. Welke stijl u ook wilt toepassen in de ruimte, Arte heeft opties die hierbij passen. De nieuwste stijlen en technieken worden meegenomen om zo de grenzen steeds te verleggen. Arte geeft iets extra’s aan elke ruimte. Kom langs om de muurbekleding te bewonderen en ontvang advies voor elk interieur.

Nieuwe collecties creëren

Een intern team van ervaren ontwerpers creëert jaarlijks diverse Arte behang collecties. Deze ontwerpen zijn niet alleen keer op keer vernieuwend, maar ook trendbepalend. Bovendien zijn de producten altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is mogelijk door de ruime tijd aan onderzoek vooraf.

Arte kijkt voortdurend om zich heen om nieuwe methoden voor de productie te onderzoeken. Daarbij zijn ze continu op zoek naar de beste en meest kwaliteitsvolle materialen om mee te werken. Hiermee wordt direct uitgelegd waarom een nieuwe collectie ontwerpen eenvoudig meer dan een jaar kan duren.

Arte Essentials:
De collectie Arte Essentials staat voor een goede basis / begin. Er wordt non-woven behang gebruikt die bedrukt is met de innovatieve technieken. Een meerwaarde voor elke ruimte. De textuur van het behang geeft extra dimensie, daarnaast straalt het behang warmte uit wat een aangenaam gevoel aan de ruimte geeft. De collectie is ontworpen met oog op duurzaamheid.

Duurzaamheid en kwaliteit

Arte produceert grofweg de helft van hun producten intern. Dit doen zij door middel van milieuvriendelijke procedures. Een kleiner aantal muurbekledingen wordt uitgevoerd aan externe partners. De productie wordt aan deze partners toevertrouwd omdat zij dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Kies voor duurzame en hoogwaardige muurbekleding.

Expositie van Arte behang bij ETC

ETC Design Center Europe is hét exclusieve interieurplatform in Nederland. Hier wordt u geïnspireerd en geïnformeerd in een creatieve omgeving. Hier komen agenten en producenten van exclusieve merken, interieur professionals, consumenten en pers tezamen.

Ons doel is om een platform te scheppen voor de interieurprofessional en de consument. We willen stimuleren en inspireren. Zo ontstaat er een fijne en waardevolle samenwerking tussen de exposanten en bezoekers. We bieden ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie in het hogere segment. Ons experience center is de plek voor de interieurontwerper en liefhebber.

De producten van Arte staan hier uitgebreid tentoongesteld in een showroom. De collecties van luxe behang is een bezoekje waard, laat u inspireren door de bijzondere en doordachte designs. We voorzien u graag van passend advies. Door de uitgebreide collectie zit er voor iedere smaak en project iets bij. Samen vinden we de oplossing die geheel voldoet aan uw wensen en past bij de ruimte. Maak kennis met de producten van Arte bij ETC. Ervaar en voel de kwaliteit, zo weet u zeker de juiste keuze te maken.

We ontvangen u graag in onze showroom!