Coming soon

ETC Library

De ETC Library is een verzameling van diverse interieurboeken aangevuld met inspirerende fotoboeken die uitstekend, dan al niet gecombineerd, als interieurelement kunnen fungeren. Alle titels zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van ETC Design Center Europe . Hier treft de bezoeker ook diverse inkijk exemplaren aan.

Om de library te kunnen voorzien van een wisselende collectie is er een samenwerking aangegaan met TerraLannoo. TerraLannoo werkt nauw samen met diverse gerenommeerde designers wat TerraLannoo tot een interessante samenwerkingspartner maakt op diverse vlakken. Naast de boeken en interieurelementen is er in de ETC Library ook ruimte gecreëerd voor de dedicated partners van ETC Design Center Europe, waaronder Stijlvol Wonen en The Art of Living.

Studio Piet Boon - Piet Boon
Boek van de maand

Studio Piet Boon - Piet Boon

Studio Piet Boon vertelt op een verrassende manier over de missie van de studio: het creëren van een positieve impact op het leven en welzijn van haar klanten door ze te inspireren, beroeren en enthousiasmeren. In dertig jaar tijd heeft Studio Piet Boon een indrukwekkende reputatie opgebouwd en wordt zij wereldwijd geroemd om haar kenmerkende passie voor design, vakmanschap en filosofie, met als resultaat een buitengewone design experience. Het nieuwe boek van Studio Piet Boon laat de verdere internationale groei en ontwikkeling van de grensverleggende studio zien aan de hand van de bijzondere fotografie en fraaie vormgeving. Studio Piet Boon is een greep uit het spraakmakende werk van Studio Piet Boon verteld door de ogen van Piet Boon, Karin Meyn en hun multidisciplinaire team.

Aanbod

Hier treft u het aanbod interieur- en fotoboeken van ETC Design Center Europe in samenwerking met Terra Lannoo.

Daily Life

Daily Life

Gert Voorjans
Meer informatie
Daily Life
(EN)
Gert Voorjans
Exclusief: de projecten van Gert Voorjans The projects of Gert Voorjans Gert Voorjans' interieurs zijn bedoeld om in te leven, écht te leven. In dit weelderige boek toont hij tien ongeziene projecten in zijn unieke, exuberante stijl. Van een exotisch consulaat in Antwerpen, een penthouse in Londen tot een fabuleus kasteel in Beieren. Daily Life is zijn flamboyante statement. Zijn glamoureuze ode aan kleur, authenticiteit en craftmanship.
Portretten 2005-2016

Portretten 2005-2016

Annie Leibovitz
Meer informatie
Portretten 2005-2016
(NL, EN)
Annie Leibovitz
Annie Leibovitz is een van de belangrijkste fotografen van onze tijd. Na de instant-klassiekers Annie Leibovitz 1970-1990 en A Photographer's Life 1990-2005 komt ze nu met een overzicht van haar recente werk. Alle groten der aarde passeren de revue - van Donald Trump tot Rihanna. Voor haar lens zijn ze icoon, maar ook mens - dat is haar genie. Samen vormen haar beelden een uniek tijdsbeeld.
Through the eyes of others

Through the eyes of others

Micky Hoogendijk
Meer informatie
Through the eyes of others
(NL, EN)
Micky Hoogendijk
Micky Hoogendijk groeide op in een internationale art scene. Haar eerste man, Rob Scholte, is kunstenaar en ook haar stiefvader exposeerde als kunstenaar. Zelf stond zij als model en actrice voor de camera. Nu exposeert Hoogendijk voor het eerst haar werk in Museum Jan van der Togt in Amstelveen, waar ook haar stiefvader exposeerde. De rode draad in het werk van Hoogendijk is kwetsbaarheid en dat zij zichzelf ziet door de ogen van anderen. In dit fotoboek staat haar persoonlijke verhaal met haar foto's waarin haar poppenhuis, dromen en herinneringen, werkelijkheid en fictie, modellen en gender een belangrijke rol spelen. Het gebruik van de camera is mede een ode aan haar moeder. De camera waarmee ze fotografeert, kreeg zij van haar moeder vlak voor deze overleed. Het voorwoord is geschreven door de wereldberoemde fotograaf Terry O'Neill. Het werk van Hoogendijk bevindt zich in diverse collecties in Europa, de Verenigde Staten en Mexico. Tevens is Hoogendijk een van de fotografen van Iconic Images in Londen.
Faces

Faces

Serge Anton
Meer informatie
Faces
(EN)
Serge Anton
Serge Anton reist al dertig jaar de wereld rond. Faces verzamelt de 'karakterkoppen' die hij fotografeerde tijdens zijn talloze reizen naar Afrika en Azië. Zijn portretten vertellen verhalen zonder woorden. Ze onthullen herkenning in exotische gezichten uit verre culturen. De nuances in hun expressieve blikken, het licht dat doorheen de monochrome zwart-witbeelden schemert, de rimpels die levens lijken te verbeelden.

Serge Antons portretten decoreren menig modern en bohémien restaurant en hotel. Van Brussel tot Marrakesh.
Vogue

Vogue

Jo Ellison
Meer informatie
Vogue
(NL)
Jo Ellison
Vogue, de japon, het model en de fotograaf laat een schitterende verzameling japonnen zien in ruim driehonderd foto's die door Jo Ellison in de context van hun tijd worden beschreven. Deze selectie, in vijf thema's klassiek, fantasie, theater, schitterend en modern, is meer dan een collectie foto's: het onderzoekt hoe de kunst van de modefotografie door literatuur, kunst en maatschappelijke trends en geweldig verbeelde fantasieën is uitgewerkt en waarin het model en de japon alle focus krijgen.
The work of photographer Oscar Abolafia

The work of photographer Oscar Abolafia

Oscar Abolafia
Meer informatie
The work of photographer Oscar Abolafia
(NL)
Oscar Abolafia
Van sommige mensen hoef je alleen een voornaam te horen om te weten over wie er wordt gesproken. Elvis, Twiggy, Frank, Sammie, Andy, Sophia, Elizabeth, Priscilla, Marlene, John, Yoko, Paul, Jimmy, Jim, Janis, Mick, Jack, Ginger, Fred, Salvador, Cher en Audrey. Al deze iconen werden door een onbekende fotograaf vast gelegd. Deze fotograaf is ondertussen 80 jaar oud en zijn naam is Oscar Abolafia. Je mag hem Oscar noemen.
Inspirational interiors

Inspirational interiors

Osiris Hertman
Meer informatie
Inspirational interiors
(EN)
Osiris Hertman
Osiris Hertman maakt van interieurs 'totaalprojecten' waarbij de architectuur, de buitenomgeving en het interieur een perfect geheel vormen. Met zijn liefde voor ambacht en natuurlijke materialen, laat Osiris interieurstukken en andere prachtige items produceren over de hele wereld. Van betontafels in Dubai tot koperen lampen met ragfijne details in Bali. Alles is door zijn studio van architecten en designers ontworpen, van de profielen van de kozijnen tot aan het natuurstenen blad van zijn op maat gemaakte keukens.

In dit nieuwe inspirerende boek presenteert Hertman acht recente projecten: van een city penthouse tot een salon boot.
XIV

XIV

Eric Kuster
Meer informatie
XIV
(EN)
Eric Kuster
In dit ongekend glamourous uitgevoerde boek laat Eric Kuster zien waarom hij nog steeds tot de meest gevraagde interieurontwerpers van de wereld behoort. In XIV, dat verwijst naar zijn geluksnummer 14, staan spectaculaire nieuwe interieurs die Kuster voor zijn internationale klanten ontwierp. Naast nieuwe projecten geeft het boek ook een fascinerende inkijk in het leven van Kuster, laat het aan de hand van talloze beelden zien waar zijn inspiratie vandaan komt en zoomt het in op die aspecten die de interieurs van Kuster zo kenmerkend maken. Dit boek neemt de lezer mee in de unieke wereld van Eric Kuster: van Ibiza tot Thailand, van Moskou tot Los Angeles.
Simply elegant

Simply elegant

Remy Meijers
Meer informatie
Simply elegant
(NL, EN)
Remy Meijers
De kunst om evenwicht te creëren in de meest uiteenlopende ruimtes heeft interieurarchitect Remy Meijers internationaal op de kaart gezet. Uitgangspunt in zijn werk is een totaalvisie waarin alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze aanpak leidt tot interieurs die in al hun eenvoud een aangename rust uitstralen. Een goed voorbeeld van zijn werk is het prestigieuze 5-sterren hotel The Dylan in Amsterdam. Maar ook de landgoederen, herenhuizen, villa's, vakantiewoningen, bedrijfs- en expositieruimtes van zijn hand weerspiegelen zijn visie op interieurarchitectuur optimaal. Als onderdeel van zijn totaalvisie, ontwerpt Remy Meijers het meubilair en de accessoires meestal zelf, zowel voor zijn eigen collectie als voor een aantal collecties van vooraanstaande merken. In dit boek passeren zijn meest recente projecten de revue.
Stijlvol wonen exlusief 3

Stijlvol wonen exlusief 3

Stijlvol Wonen
Meer informatie
Stijlvol wonen exlusief 3
(NL)
Stijlvol Wonen
Aan een succesformule raak je niet. Het derde deel van de reeks Stijlvol Wonen Exclusief is opnieuw een collectorsitem. Elke woning in dit boek verbeeldt op een heel eigen manier puur en persoonlijk wonen. Net zoals je dit ook in het magazine Stijlvol Wonen terugvindt. Er is voor elk wat wils: van een luxeloft in de stad tot een riante rietgedekte villa in het groen. Dit nieuwe XL interieurboek is goed voor 31 prachtige reportages met mooie paginagrote beelden en boeiende verhalen. Kortom, een must have voor elke interieurliefhebber.
Yacht design

Yacht design

Vripack
Meer informatie
Yacht design
(NL)
Vripack
ij storm en hoge golven of voor anker bij een tropisch eiland: de designers van Studio Vripack leveren hoogstandjes op de beperkte meters van jachten om maximaal comfort, veiligheid en efficiency te creëren. Vripack is in de nautische wereld wereldwijd befaamd voor creatief design en innovatief nautische architectuur. Van een super snel jacht tot één die meer aanvoelt als een huis met zwembad en gym.

Dit boek laat een Nederlandse wereldspeler zien met 10 van hun meest spraakmakende jachten die de wereldzeeën tot in alle uithoeken bevaren. Vripack neemt je mee aan boord van de jachten en laat je hun design beleven. Maar ook het gevecht met de zee, en de uitdaging om schoonheid, veiligheid en huiselijk genot te verbinden komen aan bod.
Kolenix

Kolenix

Robert Kolenix
Meer informatie
Kolenix
(NL, EN)
Robert Kolenix
Laat jezelf inspireren door de unieke Eco Chic Designs van Robert Kolenik. Met zijn luxueuze, made to measure ontwerpen waarin hij verrassende elementen uit de natuur integreert, slaat deze jonge Dutch designer wereldwijd in hoog tempo zijn vleugels uit.
Creating Worlds

Creating Worlds

Edward van Vliet
Meer informatie
Creating Worlds
(EN)
Edward van Vliet
De ontwerpen van Edward van Vliet zorgen al jarenlang overal ter wereld voor sensatie: hij behoort inmiddels tot de generatie van beroemde Nederlandse designers. Creating Worlds is geschreven als een gids die u meeneemt op een reis door de vele facetten en invloeden die het werk van Edward van Vliet kenmerken, van product ontwerp tot volledige hospitality en residentiële concepten, van Oost tot West en van het kleinste detail tot het ‘grote plaatje'.

Creating Worlds is ook een prachtig gevisualiseerd verhaal over ontdekking en inspiratie. Vergezel Edward op een ontdekkingsreis naar zijn ‘werelden binnen werelden'. Treed in zijn voetsporen en laat u meevoeren naar betoverende sferen en streken. Creating Worlds is een feest van inspiratie en verbeeldingskracht.