Coming soon

ETC Library

De ETC Library is een verzameling van diverse interieurboeken aangevuld met inspirerende fotoboeken die uitstekend, dan al niet gecombineerd, als interieurelement kunnen fungeren. Alle titels zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van ETC Design Center Europe . Hier treft de bezoeker ook diverse inkijkexemplaren aan.

Momenteel treft u de volgende titels aan in de ETC Library. Daily life van Gert Voorjans, Edward van Vliet Creating Worlds, Kolenik van Kolenik & Huisman, Edgy Architecture van Agata & Pierre Tormanoff, HOOG met The Best Dutch interior Design 02 en 03, Kleur Verkoopt van Hilde Francq, Micky Hoogendijk met Through the eyes of others, World of Interiors van Eric Kant, Landscape Photography door Saskia Boelsums, Stijlvol Wonen 3 en de Magnum Edition Deluxe boek, Who’s afraid of pink, orange en green? van Iris de Feijter, Interior Design van Bertraum Beerbaum (normale en speciale editie) en de schitterende kleurrijke fotoboeken van diverse (zomer)bestemmingen.

Om de library te kunnen voorzien van een wisselende collectie is er een samenwerking aangegaan met TerraLannoo. TerraLannoo werkt nauw samen met diverse gerenommeerde designers wat TerraLannoo tot een interessante samenwerkingspartner maakt op diverse
vlakken.
etc library etc library