Coming soon
ETC Design Experience
Scroll down

Programma


Presentatie Orac Decor - 3 januari
Presentatie Orac Decor - 3 januari
ORAC DECOR is al 50-jaar dé specialist voor decoratieve profielen en ornamenten. Trots op haar klassieke collecties, en innoverend in hedendaagse trends.

In het verleden toonden rijk geornamenteerde gebouwen en interieur de status van haar bewoners. Deze tijd werd gevolgd door minimalisme waarbij de mooiste traditionele elementen werden verstopt of zelfs werden afgebroken. Momenteel mogen stijlen opnieuw gecombineerd worden. Graag tonen wij de mogelijkheden om tradities te herontdekken.

U kunt de presentatie van Orac Decor kosteloos bijwonen, u dient zich echter wel vooraf in te schijven.
Dit kunt u doen via onderstaande button. De presentatie gaat van start om 13:30 in de ETC Design Lounge op de eerste etage.

Inschrijven
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein. De shuttle service rijdt alleen op de maandag.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u uw ETC pas vergeten zijn, zorg er dan voor dat u een geldig legitimatiebewijs bij de hand heeft.

Tickets voor een programmaonderdeel worden voor aanvang van het desbetreffende onderdeel bij de zaal gescand.

Wilt u een programmaonderdeel bijwonen, dan dient u in bezit te zijn van een ETC Design Center Europe pas.