Coming soon
[raw]

februari 2022

ETC Design Experience

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2022? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience kunt u zich als interieur professional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren, inspiratie opdoen en andere interieur professionals ontmoeten in ons ETC Design Café. Bij uitstek het moment om kennis te maken met de nieuwste collecties.

De eerstvolgende ETC Design Experience staat gepland voor februari 2022 en is alleen toegankelijk voor de interieur professional.

TOEGANGSBELEID


Om de ETC Design Experience te kunnen bezoeken dient u in bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn vanaf januari 2022 verkrijgbaar via onze website. Naast uw toegangsbewijs zult u ook één van onderstaande zaken, in combinatie met een geldig ID-bewijs, moeten kunnen overhandigen:

  • Een volledig vaccinatiebewijs door middel van de CoronaCheck app. (Pfizer 2 prikken, Moderna 2 prikken of AstraZeneca 2 prikken vanaf 14 dagen na laatste prik of Jansen 1 prik vanaf 28 dagen na laatste prik)
  • Een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur voor uw bezoek. Alleen testen via GGD en testenvoortoegang.nl zijn geldig. Dit mag zowel een PCR- als antigeentest zijn.
  • Een herstelbewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
Heeft u een toegangsbewijs aangeschaft maar kunt u op de dag zelf geen geldige bewijs van vaccinatie overdragen of negatieve uitslag van een test voor toegang, dan kunnen wij u helaas niet toelaten.


ENTREE & TOEGANG


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs, geldig legitimatiebewijs en de CoronaCheck app of negatieve uitslag van de test voor toegang, bij de hand heeft. Elk ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen. Houd er rekening mee dat de tickets uitverkocht kunnen zijn.

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden, zullen er op maandag parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

WILT U LANGER VERBLIJVEN?

Een lange reis achter de rug, uw bezoek combineren of krijgt u geen genoeg van ons centrum en wilt u langer in de regio verblijven?
 

Een Hapje Eten

ETC Design Experience - ETC DESIGN CAFÉ

ETC DESIGN CAFÉ

Het ETC Design Café wordt gerund door de eigenaren van restaurant Het Heerenlogement in het pittoreske Beusichem. Speciaal voor bezoekers van de ETC Design Experience serveren zij diverse delicatessen als Take Away. Wilt u na uw bezoek genieten van een heerlijk diner dan kunt u een reservering plaatsen bij Het Heerenlogement te Beusichem. Met een wekelijks wisselend menu stimuleren zij de creativiteit van de keukenbrigade en blijven zij hun gasten verrassen. www.hetheerenlogement.nl/ +31 345-501397
ETC Design Experience - UNA VOLTA

UNA VOLTA

Una Volta is een restaurant, gelegen in het complex van de Gelderlandfabriek, Op de menukaart vindt u allerlei Italiaanse gerechten, die je de hele dag kunt bestellen. Neem plaats boven, in het restaurant beneden of in het café. En als de zon schijnt kunt u heerlijk relaxen op het terras. Restaurant Una Volta is elke dag vanaf 11.00 uur geopend. U kunt er terecht voor zowel koffie met gebak, lunch, diner als borrel. www.unavolta.nl/ 0345-227228
ETC Design Experience - ANDERMAAL

ANDERMAAL

Andermaal is gevestigd in het historische centrum van Culemborg in een monumentaal pand aan Markt 12. Andermaals keuken maakt gebruik van verse, hoogwaardige producten en ze koken graag volgens de seizoenen. De chef-koks weten met passie en creativiteit gerechten voor u te maken die plezierig zijn voor de mond en het oog! Restaurant Andermaal is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur. www.restaurantandermaal.com/ 0345-534645

EEN GOEDE NACHTRUST

VAN DER VALK EXCLUSIVE

Veel meer dan een hotel! Zowel hotel Van der Valk in Vianen als Houten biedt haar gasten ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. Alle Valk Exclusive hotels bieden u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van kunt genieten. Door hun centrale ligging zijn zij de perfecte plek voor een verblijf in Nederland.

Van der Valk Vianen

www.hotelvianen.nl +31 (0)347 32 59 59 ETC Design Experience - Van der Valk Vianen

Van der Valk Houten

www.hotelhouten.nl +31(0) 30 634 68 00 ETC Design Experience - Van der Valk Houten