Coming soon
ETC Design Experience 23 september
Scroll down

Programma


11:00 - Trendlezing Gaby van Gestel
11:00 - Trendlezing Gaby van Gestel
Gaby onderzoekt ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, retail & design. Ze zet de diverse actuele stromingen helder uiteen en maakt op basis daarvan trendscenario’s. Gaby neemt u tijdens deze lezing mee op een visuele reis langs de nieuwste trends. Ze geeft achtergrondinformatie over de herkomst daarvan en schetst welke kansen deze ontwikkelingen u kunnen bieden. Haar lezing is gevuld met positieve signalen en inspirerende initiatieven.
12:30 - Presentatie Van Sand
12:30 - Presentatie Van Sand
Tijdens de lezing van Van Sand staan de collecties van Rebel Walls & Sandberg Wallpaper centraal. Zo maakt u kennis met de filosofie achter hun collecties en wordt u meegenomen in het ontwerp proces. Ook zal toegelicht wat de mogelijkheden zijn voor u als interieurdesigner. Naderhand kunt u de collectie van zowel Rebel Walls als Sandberg Wallpaper bekijken op de stand van Van Sand.
14:00 - Lezing Danielle de Jonge
14:00 - Lezing Danielle de Jonge
Danielle is expert in eigentijdse klantrelaties en veelgevraagd spreker. Danielle; “one size fits none”. Zeker als het om klantgerichtheid gaat verwachten klanten persoonlijke aandacht. Klanttevredenheidsonderzoeken tonen steeds opnieuw aan; “een tekort aan aandacht is de belangrijkste reden om van leverancier te wisselen”. Tijdens haar lezing geeft Danielle doeltreffende tips en voorbeelden uit de praktijk over hoe u de verwachtingen van uw klant kunt overtreffen.
15:30 - Presentatie Van Sand
15:30 - Presentatie Van Sand
Tijdens de lezing van Van Sand staan de collecties van Rebel Walls & Sandberg Wallpaper centraal. Zo zult u kennis maken met de filosofie achter hun collecties en wordt u meegenomen in het ontwerp proces. Ook zal toegelicht wat de mogelijkheden zijn voor u als interieurdesigner. Naderhand kunt u de collectie van zowel Rebel Walls als Sandberg Wallpaper bekijken op de stand van Van Sand. U treft Van Sand aan op de eerste verdieping in stand 96c.
Aanmelden programma
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein. De shuttle service rijdt alleen op de maandag.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u uw ETC pas vergeten zijn, zorg er dan voor dat u een geldig legitimatiebewijs bij de hand heeft.

Tickets voor een programmaonderdeel worden voor aanvang van het desbetreffende onderdeel bij de zaal gescand.

Wilt u een programmaonderdeel bijwonen, dan dient u in bezit te zijn van een ETC Design Center Europe pas.