Coming soon
ETC Design Experience 23 september
Scroll down

Programma


ETC Design Experience 23 en 24 september
ETC Design Experience 23 en 24 september
Op dit moment is er nog geen programma bekend. Houd onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden. Hier wordt ook bekend gemaakt wanneer het programma online staat. Tot die tijd bent u als interieurprofessional van harte welkom om ons te komen bezoeken tijdens de Trade Days. Deze vinden elke maandag plaats tussen 10:00 en 17:00.
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein. De shuttle service rijdt alleen op de maandag.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u uw ETC pas vergeten zijn, zorg er dan voor dat u een geldig legitimatiebewijs bij de hand heeft.

Tickets voor een programmaonderdeel worden voor aanvang van het desbetreffende onderdeel bij de zaal gescand.

Wilt u een programmaonderdeel bijwonen, dan dient u in bezit te zijn van een ETC Design Center Europe pas.