Coming soon
ETC Design Experience
Scroll down

Programma


ETC Design Experience februari 2020
ETC Design Experience februari 2020
Momenteel zijn wij druk bezig met het samenstellen van een inspirerend programma voor de eerste ETC Design Experience van 2020. Zodra het programma bekend is, kunt u hier terecht om u aan te melden voor het programma.
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein. De shuttle service rijdt alleen op de maandag.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u uw ETC pas vergeten zijn, zorg er dan voor dat u een geldig legitimatiebewijs bij de hand heeft.

Tickets voor een programmaonderdeel worden voor aanvang van het desbetreffende onderdeel bij de zaal gescand.

Wilt u een programmaonderdeel bijwonen, dan dient u in bezit te zijn van een ETC Design Center Europe pas.