Coming soon
Bekijk de video

ETC Design Experience

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2024? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience kunt u zich als interieurprofessional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren, inspiratie opdoen en andere interieurprofessionals ontmoeten in ons ETC Design Café. Bij uitstek het moment om kennis te maken met de nieuwste collecties.

De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op 16 en 17 september 2024. Lees onderstaand meer over hoe u toegang krijgt tot de ETC Design Experience.


Toegangsbeleid

Wilt u als interieurprofessional de ETC Design Experience komen bezoeken, dan dient u één van onderstaande zaken, in combinatie met een geldig ID-bewijs, te kunnen overhandigen:

  • Een gepersonaliseerde ETC pas i.c.m. een geldig ID bewijs

  •         of
  • Een KvK uittreksel en visitekaartje waaruit op te maken is dat u actief bent als interieurprofessional i.c.m. een geldig ID bewijs
Kunt u op de dag zelf geen van bovenstaande zaken overhandigen, dan kunnen wij u helaas niet toelaten. Wilt u zich inschrijven als interieurprofessional bij ETC en een toegangspas ontvangen? U kunt zich hier inschrijven als interieurprofessional.

Contactgegevens

Hieronder ziet u onze contactgegevens en ons adres, hier zal de Design Experience ook plaatsvinden.

ETC DESIGN CENTER EUROPE

PARKEREN & SHUTTLES

Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden, zijn er op beide dagen parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren wordt er een shuttle service ingezet waardoor u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P+R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

De shuttleservice en parkeerbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door: Mikes Luxury Events

WILT U LANGER VERBLIJVEN?

Een lange reis achter de rug, uw bezoek combineren of krijgt u geen genoeg van ons centrum en wilt u langer in de regio verblijven?
 

Een Hapje Eten

ETC Design Experience - ETC DESIGN CAFÉ

ETC DESIGN CAFÉ

Het ETC Design Café wordt gerund door de eigenaren van restaurant Het Heerenlogement in het pittoreske Beusichem. Speciaal voor bezoekers van de ETC Design Experience serveren zij diverse delicatessen als Take Away. Wilt u na uw bezoek genieten van een heerlijk diner dan kunt u een reservering plaatsen bij Het Heerenlogement te Beusichem. Met een wekelijks wisselend menu stimuleren zij de creativiteit van de keukenbrigade en blijven zij hun gasten verrassen. www.hetheerenlogement.nl/ +31 345-501397
ETC Design Experience - UNA VOLTA

UNA VOLTA

Una Volta is een restaurant, gelegen in het complex van de Gelderlandfabriek, Op de menukaart vindt u allerlei Italiaanse gerechten, die je de hele dag kunt bestellen. Neem plaats boven, in het restaurant beneden of in het café. En als de zon schijnt kunt u heerlijk relaxen op het terras. Restaurant Una Volta is elke dag vanaf 11.00 uur geopend. U kunt er terecht voor zowel koffie met gebak, lunch, diner als borrel. www.unavolta.nl/ 0345-227228
ETC Design Experience - ANDERMAAL

ANDERMAAL

Andermaal is gevestigd in het historische centrum van Culemborg in een monumentaal pand aan Markt 12. Andermaals keuken maakt gebruik van verse, hoogwaardige producten en ze koken graag volgens de seizoenen. De chef-koks weten met passie en creativiteit gerechten voor u te maken die plezierig zijn voor de mond en het oog! Restaurant Andermaal is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur. www.restaurantandermaal.com/ 0345-534645
 

EEN GOEDE NACHTRUST

ETC Design Experience - HET HEERENLOGEMENT

HET HEERENLOGEMENT

Vlakbij het marktplein van Beusichem staat hotel restaurant Het Heerenlogement, met 2 hotelkamers, een theaterzaal en restaurant.

Bijna het gehele jaar door kan je er een feestje vieren, slapen of lekker dineren. De kamers beschikken over de benodigde faciliteiten voor een fijn verblijf!

www.hetheerenlogement.nl +31 (0)345 501 397
ETC Design Experience - Van der Valk Houten

VAN DER VALK EXCLUSIVE

Veel meer dan een hotel! Zowel hotel Van der Valk in Vianen als Houten biedt haar gasten ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. Alle Valk Exclusive hotels bieden u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van kunt genieten. Door hun centrale ligging zijn zij de perfecte plek voor een verblijf in Nederland.

Van der Valk Vianen
www.hotelvianen.nl +31 (0)347 32 59 59

Van der Valk Houten
www.hotelhouten.nl +31(0) 30 634 68 00