Coming soon
20, 21 en 22 september

ETC Design Experience

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience kunt u zich als professional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren en inspiratie, interessante lezingen bijwonen en andere interieurprofessionals ontmoeten in ons ETC Design Café. Bij uitstek het moment om kennis te maken met de nieuwste collecties.

etc design-experience etc design-experience etc design-experience etc design-experience etc design-experience etc design-experience

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein. De shuttle service rijdt alleen op de maandag.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u uw ETC pas vergeten zijn, zorg er dan voor dat u een geldig legitimatiebewijs bij de hand heeft.

Tickets voor een programmaonderdeel worden voor aanvang van het desbetreffende onderdeel bij de zaal gescand.

Wilt u een programmaonderdeel bijwonen, dan dient u in bezit te zijn van een ETC Design Center Europe pas.