Coming soon
20 en 21 september 2021

ETC Design Experience

Wat zijn dé kleuren van het jaar 2021? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience kunt u zich als interieurprofessional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren, inspiratie opdoen en andere interieurprofessionals ontmoeten in ons ETC Design Café. Bij uitstek het moment om kennis te maken met de nieuwste collecties.

De ETC Design Experience vindt plaats op maandag 21 en dinsdag 22 september en is alleen toegankelijk voor de interieur professional. Beide dagen is het centrum van 10:00 tot 17:00 geopend. Als professional dient u naast uw ETC pas ook in het bezit te zijn van een entreeticket.
Deze kunt u vanaf 23 augustus downloaden via deze pagina.


TOEGANG


Als gevolg van het coronavirus hanteert ETC een strikt toegangsbeleid voor de interieur professional. Om de ETC Design Experience te kunnen bezoeken dient u geregistreerd te staan bij ETC Design Center Europe. Daarnaast dient u ook in bezit te zijn van een entreeticket voor de desbetreffende dag.

Bent u nog niet bekend bij ETC, dan kunt u een verzoek tot registratie indienen via het menu professional. Als u voldoet aan de voorwaarden zult u opgenomen worden in het systeem en kunt u, nadat u uw registratienummer heeft ontvangen, alsnog een entreetickets bemachtigen. De entreetickets vanaf 23 augustus verkrijgbaar zijn via de website.
Op de dag zelf dient u zowel uw ETC-toegangspas als ticket te laten zien.

CORONAVIRUS


Wat kunt u van ons verwachten omtrent het coronavirus. Om de veiligheid van onze exposanten en bezoekers te kunnen waarborgen hebben wij diverse maatregelen getroffen om er voor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van zijn of haar bezoek aan de ETC Design Experience. Hieronder treft u een overzicht van de getroffen maatregelen.


WILT U LANGER VERBLIJVEN?

Een lange reis achter de rug, uw bezoek combineren of krijgt u geen genoeg van ons centrum en wilt u langer in de regio verblijven?Een Hapje Eten

ETC Design Experience - ETC DESIGN CAFÉ

ETC DESIGN CAFÉ

Het ETC Design Café wordt gerund door de eigenaren van restaurant Het Heerenlogement in het pittoreske Beusichem. Speciaal voor bezoekers van de ETC Design Experience serveren zij diverse delicatessen, lunch en diner in het ETC Design Café. Zo kunt u direct na uw bezoek genieten van een heerlijk diner zonder het centrum te hoeven verlaten. Met een wekelijks wisselend menu stimuleren zij de creativiteit van de keukenbrigade en blijven zij hun gasten verrassen. Als u 's avonds een hapje wilt eten in het ETC Design Café dan moet u vooraf reserveren. Bekijk hier de menukaart.
www.hetheerenlogement.nl/ +31 345-501397

ETC Design Experience - UNA VOLTA

UNA VOLTA

Una Volta is een restaurant, gelegen in het complex van de Gelderlandfabriek, Op de menukaart vindt u allerlei Italiaanse gerechten, die je de hele dag kunt bestellen. Neem plaats boven, in het restaurant beneden of in het café. En als de zon schijnt kunt u heerlijk relaxen op het terras. Restaurant Una Volta is elke dag vanaf 11.00 uur geopend. U kunt er terecht voor zowel koffie met gebak, lunch, diner als borrel.
www.unavolta.nl/ 0345-227228

ETC Design Experience - ANDERMAAL

ANDERMAAL

Andermaal is gevestigd in het historische centrum van Culemborg in een monumentaal pand aan Markt 12. Andermaals keuken maakt gebruik van verse, hoogwaardige producten en ze koken graag volgens de seizoenen. De chef-koks weten met passie en creativiteit gerechten voor u te maken die plezierig zijn voor de mond en het oog! Restaurant Andermaal is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur.
www.restaurantandermaal.com/ 0345-534645

EEN GOEDE NACHTRUST

VAN DER VALK EXCLUSIVE

Veel meer dan een hotel!

Zowel hotel Van der Valk in Vianen als Houten biedt haar gasten ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. Alle Valk Exclusive hotels bieden u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van kunt genieten. Door hun centrale ligging zijn zij de perfecte plek voor een verblijf in Nederland.

Van der Valk Vianen

www.hotelvianen.nl
+31 (0)347 32 59 59 ETC Design Experience - Van der Valk Vianen

Van der Valk Houten

www.hotelhouten.nl
+31(0) 30 634 68 00 ETC Design Experience -  Van der Valk Houten

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om ervoor te zorgen dat het parkeren tijdens de ETC Design Experience soepel verloopt, zijn er parkeerwachters aanwezig die u helpen bij het vinden van een parkeerplaats. De parkeerplaats is niet groot genoeg om alle bezoekers een parkeerplaats voor de deur te bieden. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar de externe parkeerplaats.

Om u van en naar de externe parkeerplaats te vervoeren, wordt een pendeldienst ingezet. De externe parkeergarage is gelegen aan de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De halte van de pendeldienst bevindt zich op het onderste deel van de parkeerplaats.