Coming soon
Bekijk de video

Consumenteninspiratiedag

Een Consumenteninspiratiedag is het moment om als consument een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional. De eerstvolgende Consumenteninspiratiedag van ETC Design Center Europe zal plaatsvinden op 15 september 2024. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

*Kinderen tot 18 jaar gratis toegang


TOEGANGSBELEID

Wilt u de Consumenteninspiratiedag komen bezoeken, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Klik hier voor de tickets.

ENTREE & TOEGANG

ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Een entreebewijs verschaft toegang aan één persoon. Komt u met meerdere personen, dan zult u per persoon een entreebewijs moeten kunnen overhandigen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis.

PARKEREN & SHUTTLES

Om het parkeren tijdens de ETC Design Experience in goede banen te leiden, zijn er op beide dagen parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren wordt er een shuttle service ingezet waardoor u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P+R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

De shuttleservice en parkeerbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door: Mikes Luxury Events

Interieur advies

Kom ook bij ons langs buiten de Consumenteninspiratiedag

15 september is de volgende Consumenteninspiratiedag. Wenst u op een ander moment te komen en bent u op zoek naar interieuradvies op maat? Dan kunt u contact opnemen met onderstaande onze aangesloten interieurprofessionals. Zij kunnen samen met u ETC Design Center bezoeken en het interieur van uw dromen samenstellen.

Onderstaand ziet u enkele van deze interieurprofessionals. Klik hier om al de interieurprofessionals te bekijken.

MR.MR.LIVING
MR.MR.LIVING
Mr.Mr.Living staat voor het creëren van verrassende interieurs die de eigenheid van bewoners weerspiegelen. Met passie voor het mixen van stijlen, kleuren, structuren en patronen bereiken we unieke woonbelevingen.
DE HEKSENBAL
DE HEKSENBAL
Tijdloos chic interieuradvies en verrassende combinaties. Hannah Flipse adviseert -in haar winkel en bij jou thuis- met passie over behang, gordijnen, meubels én is officieel kleuradviseur van Farrow & Ball.
PUUR VERONIQUE
PUUR VERONIQUE
Een andere blik, een verfrissend effect, een nieuwe beleving! Dat is wat PUUR Veronique voor U kan betekenen. Nieuwe inzichten, andere invalshoeken, van kleine tot grote gebaren.