Coming soon
5 februari 2023

Consumenteninspiratiedag

Een consumenteninspiratiedag is het moment om als consument een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional. De eerstvolgende consumenteninspiratiedag van ETC Design Center Europe zal plaatsvinden op zondag 5 februari 2023. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

TOEGANGSBELEID


Wilt u de consumenteninspiratiedag komen bezoeken, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Deze komen beschikbaar via een button op deze pagina. De consumenteninspiratiedag zal georganiseerd worden onder de op dat moment geldende coronaregels. Houd daarom onze website dan ook in de gaten voor de laatste updates.


ENTREE & TOEGANG


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Een entreebewijs verschaft toegang aan één persoon. Komt u met meerdere personen, dan zult u per persoon een entreebewijs moeten kunnen overhandigen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis.

Klik hier voor tickets

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om het parkeren tijdens de consumenteninspiratiedag in goede banen te leiden, zullen er parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

De shuttleservice en parkeerbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door: Mikes Luxury Events

Interieuradvies

Te boeken bij aanschaf van ticket!

Wilt u graag interieuradvies ontvangen? Hiernaast leest u meer over de aanwezige interieuradviseurs.

De interieuradviezen kunnen geboekt worden bij de aanschaf van een ticket. Kies hier als extra: Interieuradvies. Na het aanklikken van de bestelknop kunt u aangeven welke interieuradviseur en tijdsblok u wilt.

DO&CO
DO&CO
Oprichtster en eigenaresse Dorine Grimberg is gevormd door haar vele reizen over de gehele wereld en haar achtergrond in de meubelindustrie en de dienstverlenende sector. De internationaal verzamelde inzichten en stijlen gelden als startpunt om samen met mij een richting te kiezen.

"Een proces van luisteren en doorvragen resulteert uiteindelijk in een begrip van de echte wensen van de klant" aldus Dorine. Juist dit vermogen van het omzetten van verschillende invalshoeken in een verrassend ontwerp creëert voor de klant dat extra gevoel van aandacht, begrip, vertrouwen en tevredenheid.

Een weerspiegeling van de persoonlijke voorkeuren van de bewoners met dat verrassende extra! Dat is hoe de toegevoegde waarde van DO&CO Interiors zich het best laat omschrijven.

De producten van de exclusieve merken die DO&CO Interiors voeren, zorgen voor de maakbaarheid van de verscheidenheid aan wensen. Ook na de realisatie van het ontwerp blijft de servicegerichte ondersteuning van Dorine gegarandeerd.

Een volledig Interieur Ontwerp-pakket houdt doorgaans in dat Dorine gedurende het hele project nauw samenwerkt met u, de klant, naast eventueel aangestelde projectmanagers, architecten en/of andere service specialisten.

Dorine zal van concept tot voltooiing met het team samenwerken. Van het ontwerpconcept en speciale planning, op maat gemaakte kasten tot de inkoop van het meubilair en de inrichting. Alle aspecten van interieurdecoratie zijn inbegrepen, zoals op maat gemaakte stoffering, gordijnen, advies over kunstwerken en inkoop van accessoires. Deze service omvat volledige installatie en styling op locatie.

https://www.doenco.nl/
Studio Noelle
Studio Noelle
Studio Noelle is opgericht door Noëlle de Boer. Gerund vanuit meubeldorp Beusichem (Betuwe) waar ik met mijn vriend en onze dochter woon. Interieur en maatwerk is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader is aannemer en interieurbouwer en wat hij maakt vond ik als kind al prachtig. Na jarenlang vrijwillig projecten voor vrienden te hebben gedaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en begon ik met een interieurcursus 3D ontwerpen, wat uiteindelijk leidde tot Studio Noelle.

Een huis of inrichting moet afgestemd zijn op jouw persoonlijke leefstijl, maar nog belangrijker is dat het aanvoelt als jouw thuis. Vaak genoeg wordt er geïnvesteerd in mooie meubels en andere losse items, maar voelt het samen niet als één geheel. Ik ben ervan overtuigd dat een mooi interieur, dat goed bij je past, met elk budget haalbaar is. De kunst zit hem vooral in het maken van keuzes en het creëren van samenhang. Ik hou ervan om mensen te verrassen met de mogelijkheden en oplossingen die zij zelf niet hadden bedacht. Vaak zie je zelf niet meer welke potentie een ruimte heeft, omdat waarschijnlijk alleen de pijnpunten in je interieur nog zichtbaar zijn.

Mijn interieurstijl is luxe, maar rustig en opgeruimd. Ik hou van rustige kleuren en natuurlijke materialen, maar wel met unieke, persoonlijke of uitgesproken elementen die een ruimte karakter geven, waardoor het echt jóuw thuis wordt. Voor maatwerk, interieuradvies from scratch of hulp bij de finishing touch ben je bij mij aan het juiste adres!

https://www.studionoelle.nl/
Mio Home
Mio Home
Mijn naam is Danielle van Luin en ik ben uw specialist in keuken design en interieurbouw. Met ons familiebedrijf Mio Home richten wij ons al jaren op het ontwerpen en produceren van trappen, keukens en interieur maatwerk (inbouw kasten).

Iedere ruimte verdiend aandacht, maar ook verbinding met de rest van de woning. Een van onze uitgangspunten is dan ook het ‘verbinden’ van ruimtes die samen een huis een thuis maken. Waar er balans is tussen materialen en texturen. Door te kijken naar zichtlijnen, lichtinval en ruimtelijke indeling creëren wij woonruimtes die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijke woonwensen.

Daar waar vanuit het hart wordt ontworpen, wordt gestart in het hart van het huis. De plek waar geleefd wordt, de keuken. Een plek van thuiskomen, van familie en vrienden, van geluk en beleving. Vanuit deze ruimte wordt de basis bepaald en is het vertrekpunt gecreëerd. Door het uitwerken van verdere 2D plattegronden, opstellen van een lichtplan en het maken van 3D ontwerpen, ontwikkelen wij totaal concepten op maat.

https://mio-home.nl/