Coming soon
5 februari 2023

Consumenteninspiratiedag

Een consumenteninspiratiedag is het moment om als consument een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional. De eerstvolgende consumenteninspiratiedag van ETC Design Center Europe zal plaatsvinden op zondag 5 februari 2023. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

TOEGANGSBELEID


Wilt u de consumenteninspiratiedag komen bezoeken, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Deze komen beschikbaar via een button op deze pagina. De consumenteninspiratiedag zal georganiseerd worden onder de op dat moment geldende coronaregels. Houd daarom onze website dan ook in de gaten voor de laatste updates.


ENTREE & TOEGANG


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Een entreebewijs verschaft toegang aan één persoon. Komt u met meerdere personen, dan zult u per persoon een entreebewijs moeten kunnen overhandigen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis.

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om het parkeren tijdens de consumenteninspiratiedag in goede banen te leiden, zullen er parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

De shuttleservice en parkeerbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door: Mikes Luxury Events