Coming soon
Consumenteninspiratiedag 24 november Tickets kopen
Scroll down

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk. U kunt zich aanmelden voor een kosteloos advies van 30 minuten door u aan te melden via de button onder de desbetreffende interieurprofessional. Op de dag zelf kunt u zich melden in de stand die u aantreft in de bevestigingsmail. Om deel te kunnen nemen dient u wel in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Hiernaast stellen we de deelnemende interieurprofessionals graag aan u voor.

Diane Bekkers
Diane Bekkers

Diane Interieurontwerp zorgt graag voor een lach op iemand anders zijn of haar gezicht. Diane is daarom persoonlijk betrokken bij het project. Ze houd rekening met de wensen en eisen van de klant en kan dit vervolgens omtoveren tot een ontwerp.

Diane Interieurontwerp ziet vaak meer mogelijkheden dan dat de opdrachtgever in eerste instantie ziet. Het ontwerp kan bestaan uit verschillende onderdelen. Diane is erg flexibel, ze kan je helpen van moodboard of kleuradvies, van het adviseren in meubels en een plattegrond indeling, tot technische uitwerking van het project. Voor ieder persoonlijk een samengesteld pakket, wat met zorg wordt uitgevoerd.

https://dianeinterieurontwerp.nl/
Lees verder
Sandra Struijker Boudier
Sandra Struijker Boudier

De interieurs van de hand van Sandra Struijker Boudier zijn altijd stijlvol. Zij wil het luxe hotelgevoel creëren en werkt met hoogwaardige materialen. Haar werk varieert van een ontwerp vanaf bouwtekening tot verbouwingsplan, een nieuwe inrichting, van vloeren tot sanitair, van lichtplan tot meubelen, kunst en accessoires. Op maat en smaak ontworpen en gemaakt.

Sandra heeft zowel nationale als internationale opdrachtgevers, veelal particulieren in het hoger segment. Ze werkt van schets tot en met realisatie en maakt visuals om klanten een beeld te geven van hun droomhuis. Met het letterlijk ‘zien en voelen’ van de materialen, zoals marmer, rijke velvetstoffen en kleuren, gaat het totaalplaatje meer leven. In samenwerking met diverse vakmensen in de interieurbranche, realiseert Sandra de plannen tot in detail.

http://www.boudierinterior.design

Lees verder
Daniëlle van Luin
Daniëlle van Luin

Als Interior Desginer houd ik mij bezig met het ontwerpen en produceren van zowel complete interieurs op maat, als designtrappen en -keukens. Binnen mijn vakgebied ben ik breed georiënteerd en richt ik mij op uiteenlopende woonstijlen, met als kenmerk een verfijnd gevoel voor stijl en allure. Mijn interieurs zijn herkenbaar aan het gebruik van tijdloze, verfijnde en natuurlijke materialen.

Als bedrijf zijnde heb ik mijn eigen productielijnen in Polen en via die weg produceer ik complete interieurs op maat waarbij ik het gehele proces in eigen hand heb. Met Poolse onderaannemers realiseer ik complete verbouwingen en kan ik projecten tot in detail uitwerken.

https://www.mio-home.nl

Lees verder
Marja Bliek
Marja Bliek

Ik ben Marja Bliek, interior Designer, ontwerpster en holistisch vormgever. Interieur is mijn passie en beoefen het vak al meer dan 20 jaar. Naast styling realiseer ik ook projecten als restauratie van oude panden, horeca gelegenheden, renovatie, begeleiding nieuwbouw en verkoopstyling van vastgoed. De ruime ervaringen die ik daarbij ontwikkeld heb maken mij een allrounder op gebied van interieur.

Ik leg mij niet vast op een stijl en richt ik mij op de persoonlijke smaak en wensen van de klant. Wat mij erg aanspreekt is de mix van modern & antiek met etnische invloeden met een vleugje humor. Dit combineer ik samen tot een harmonieus en tijdloos geheel.

https://www.mevidesign.com/

Lees verder
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenteninspiratiedag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.