Coming soon

Consumenteninspiratiedag

Als gevolg van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn onze consumenteninspiratiedagen voorlopig afgelast.
Houd u onze website in de gaten voor nieuwe data.


Bij ETC Design Center Europe vind je alles op het gebied van meubels, wandbekleding, raambekleding, karpetten, vloeren, verlichting en meubel- en gordijnstoffen. Liefst 120 showrooms die samen meer dan 500 merken vertegenwoordigen, tonen de mooiste items uit het hogere segment.

Normaliter is ETC alleen toegankelijk voor interieurprofessionals, maar tijdens een consumenteninspiratiedag openen wij onze deuren voor de eindgebruiker. Dit is de uitgelezen kans om inspiratie op te komen doen en een kijkje te nemen in de wereld van de interieurprofessional.

Interieuradvies

Als gevolg van het coronavirus zal er voorlopig geen consumenteninspiratiedag plaatsvinden en kan er geen interieuradvies gegeven worden. In het nieuwe jaar hopen we de service wel weer aan te kunnen bieden aan u als bezoeker van de consumenteninspiratiedagen.


Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenteninspiratiedag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.