Coming soon

Consumenteninspiratiedag

Een consumenteninspiratiedag is het moment om als consument een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional. De eerstvolgende consumenteninspiratiedag van ETC Design Center Europe zal plaatsvinden op 4 februari 2024. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.


TOEGANGSBELEID

Wilt u de consumenteninspiratiedag komen bezoeken, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Klik hier voor de tickets.

ENTREE & TOEGANG

ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Een entreebewijs verschaft toegang aan één persoon. Komt u met meerdere personen, dan zult u per persoon een entreebewijs moeten kunnen overhandigen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis.

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE

Om het parkeren tijdens de consumenteninspiratiedag in goede banen te leiden, zullen er parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein. De shuttleservice en parkeerbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door: Mikes Luxury Events