Coming soon
28 november 2021

Consumenteninspiratiedag

Op zondag 28 november 2021 staat er een nieuwe consumenteninspiratiedag op de agenda. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de kans om tussen 10.00 en 17.00 uur zelfstandig het B2B centrum te bezoeken en volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

In het centrum vindt u alles op het gebied van meubels voor binnen en buiten, wandbekleding, raambekleding, karpetten, vloeren, verlichting, verf, meubel- en gordijnstoffen, accessoires en kunst. Maar liefst 120 showrooms die samen meer dan 500 merken vertegenwoordigen, tonen de mooiste items uit het hogere segment. Tickets zullen in de loop van oktober verkrijgbaar zijn op deze pagina.

TOEGANGSBELEID


Om de consumenteninspiratiedag te kunnen bezoeken dient u in bezit te zijn van een toegangsbewijs. Naast het toegangsbewijs zult u ook één van onderstaande zaken, in combinatie met een geldig ID-bewijs, moeten kunnen overhandigen:

  • Een volledig vaccinatiebewijs door middel van de CoronaCheck app.
  • Een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur voor uw bezoek. Alleen testen via GGD en testenvoortoegang.nl zijn geldig. Dit mag zowel een PCR- als antigeentest zijn.
  • Een herstelbewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Heeft u een toegangsbewijs aangeschaft maar kunt u op de dag zelf geen geldige bewijs van vaccinatie overdragen of negatieve uitslag van een test voor toegang, dan kunnen wij u helaas niet toelaten.


ENTREE & TOEGANG


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs, geldig legitimatiebewijs en de CoronaCheck app of negatieve uitslag van de test voor toegang, bij de hand heeft.

Elk ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen. Houd er rekening mee dat de tickets uitverkocht kunnen zijn.

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om het parkeren tijdens de consumenteninspiratiedag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.
Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar een extern parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Zowel de parkeerwachters als de shuttle service wordt mogelijk gemaakt door Mike's Luxury Events.

Logo Interior Sketch

Interieuradvies

Als bezoeker aan de consumenteninspiratiedag kunt u zich aanmelden voor een interieuradvies sessie van één van de deelnemende interieur professionals.
Tegen betaling van € 50,00 boekt u een sessie van een uur bij een professional naar keuze.

Hoe gaat het in zijn werking; selecteer de professional waar u graag een sessie bij wilt boeken.
Klik op afspraak maken, vul het formulier in, kies een beschikbaar tijdstip en klik op reserveren. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een betaallink voor € 50,00 in uw mailbox. Zodra de betaling voldaan is, is de reservering definitief en zult u een bevestiging via de mail ontvangen. Is de betaling niet binnen 3 dagen voldaan, dan komt uw reservering te vervallen.

De deelnemende professionals worden in de loop van oktober 2021 bekend gemaakt. Vanaf dat moment kunt u zich aanmelden voor een adviessessie.

Beschikbare tijdsvakken per professional
Sessie 1 - 10:30 tot 11:30
Sessie 2 - 11:45 tot 12:45
Sessie 3 - 13:15 tot 14:15
Sessie 4 - 14:30 tot 15:30
Sessie 5 - 15:45 tot 16:45

Daniëlle van Luin
Daniëlle van Luin
Als Interior Desginer houd ik mij bezig met het ontwerpen en produceren van zowel design keukens en -trappen als complete interieurs op maat. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het ontwikkelen van interieurbouw concepten en houdt mij dagelijks bezig met het ontwerpen van keukens en maatwerk kasten.

Binnen mijn vakgebied ben ik breed georiënteerd en richt ik mij op uiteenlopende woonstijlen, met als kenmerk een verfijnd gevoel voor stijl en allure. Als bedrijf zijnde heb ik mijn eigen productielijnen in Polen en via die weg produceer ik complete interieurs op maat waarbij ik het gehele proces in eigen hand heb. Met Poolse onderaannemers realiseer ik complete verbouwingen en kan ik projecten tot in detail uitwerken en begeleiden.

http://www.mio-home.nl
Noelle Spee
Noelle Spee
Mijn naam is Noelle Spee, interieurontwerper bij SpeeZ en woonachtig te Amsterdam. Ik adviseer mensen bij totaalverbouwingen & herindelingen van hun huis. Daarnaast ontwerp ik onder andere keukens, badkamers en kasten, en creëer tot slot het interieurplan met daarin meubilair, behang, kleur & accessoires.

Mijn favoriete stijl is “hotel chique”. Ik hou van kleur, rijke stoffen en sprekende behangen. Door deze elementen in de juiste samenstelling toe te passen creëer je eenheid, balans, en, niet te vergeten, originaliteit!
Ik ben een “out of the box” denker, creatief (ik wijk graag af van de standaard) en kom met verassende ideeën. Samen creëren we een inspirerende maatwerk ruimte, eentje die bij jou past!

http://www.speez-interiordesign.nl