Coming soon
Consumenteninspiratiedag 22 september Tickets kopen
Scroll down

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk. U kunt zich aanmelden voor een kosteloos advies van 30 minuten door u aan te melden via de button onder de desbetreffende interieurprofessional. Op de dag zelf kunt u zich melden in de stand die u aantreft in de bevestigingsmail. Om deel te kunnen nemen dient u wel in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Hiernaast stellen we de deelnemende interieurprofessionals graag aan u voor.

Madelon Overeijnder
Madelon Overeijnder

Het werk van interieur designer Madelon Overeijnder bestaat uit het realiseren van een geheel eigen en persoonlijk interieur. De opdracht kan bestaan uit het geven van kleuradvies tot het turn-key opleveren van een project. Het indelen van de ruimte, het ontwerpen van een compleet interieur met een unieke samenstelling van stoffen, meubels, kleuren en kunst en de complete bouwbegeleiding.

Madelon ontwerpt naar de wensen van de klant. Ze gaat op zoek naar de juiste combinaties en levert vanuit een internationale collectie. Tijdens een uitgebreid en persoonlijk gesprek wordt in kaart gebracht welke stijl bij u past en welke inferieurbehoefte u heeft om zo tot het gewenste resultaat te komen.

https://designunlimited.nl/
Lees verder
Diane Bekkers
Diane Bekkers

Diane Interieurontwerp zorgt graag voor een lach op iemand anders zijn of haar gezicht. Diane is daarom persoonlijk betrokken bij het project. Ze houd rekening met de wensen en eisen van de klant en kan dit vervolgens omtoveren tot een ontwerp.

Diane Interieurontwerp ziet vaak meer mogelijkheden dan dat de opdrachtgever in eerste instantie ziet. Het ontwerp kan bestaan uit verschillende onderdelen. Diane is erg flexibel, ze kan je helpen van moodboard of kleuradvies, van het adviseren in meubels en een plattegrond indeling, tot technische uitwerking van het project. Voor ieder persoonlijk een samengesteld pakket, wat met zorg wordt uitgevoerd.

https://dianeinterieurontwerp.nl/
Lees verder
Shima Ganesh
Shima Ganesh

Shima heeft vele reizen gemaakt en op verschillende plekken op de wereld gewoond. Ze maakte kennis met verschillenden smaken, geuren, kleuren en culturen. Mede hierdoor heeft zij een eigenzinnige en elegante stijl ontwikkelt waarbij natuur en kunst als inspiratiebron dienen.

Zij gelooft dat goede design welzijn ondersteund en de kwaliteit van het leven verhoogd. Haar doel is ruimtes te ontwerpen waar mensen tot hun meest positieve uiting komen. Shima Ganesh realiseert samen met een team projecten van ontwerp tot verbouwing Naast eigen meubel ontwerpen werkt ze met lokale en internationale merken. Voor een indruk nodigen wij u uit de website te bezoeken.

https://www.codartinteriors.com/

Lees verder
Wim & Anne-Bauk van der Spek
Wim & Anne-Bauk van der Spek

Wim en Anne-Bauk van der Spek geven interieuradvies op maat waarin de opdrachtgever centraal staat. Al meer dan 30 jaar is het Interieur hun passie. Met deze ervaring en kennis combineren zij het beste uit diverse stijlperioden tot een fraai en harmonieus geheel. Dit in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers.

Huizen inrichten ervaren zij op de eerste plaats als een gevoelskwestie, als mensenwerk. ‘Wij verdiepen ons in de bewoners.’ Hoe leven zij, wat vinden zij mooi, wat zijn hun woonwensen? Een interieur moet het karakter van de bewoners weerspiegelen, het moet een ziel hebben. Onze opdrachtgevers willen meer dan een vrijblijvend advies, zij willen toewijding en een zorgeloos traject naar het huis van hun dromen. Bij de oplevering van ons laatste project was de reactie van onze opdrachtgevers; “dit voelt als thuis komen”, en dat was precies wat wij voor ogen hadden.

https://www.vanderspekinterieurontwerpers.nl/
Lees verder
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenteninspiratiedag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.