Coming soon
Datum volgt snel
Tickets binnenkort beschikbaar

Consumenteninspiratiedag

Bij ETC Design Center Europe vind je alles op het gebied van meubels, wandbekleding, raambekleding, karpetten, vloeren, verlichting en meubel- en gordijnstoffen. Liefst 120 showrooms die samen meer dan 500 merken vertegenwoordigen, tonen de mooiste items uit het hogere segment.

Normaliter is ETC alleen toegankelijk voor interieurprofessionals, maar tijdens de consumenteninspiratiedag openen wij onze deuren voor de eindgebruiker. Dit is de uitgelezen kans om inspiratie op te komen doen en een kijkje te nemen in de wereld van de interieurprofessional.

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk. U kunt zich aanmelden voor een kosteloos advies van 30 minuten door u aan te melden via de button onder de desbetreffende interieurprofessional. Op de dag zelf kunt u zich melden in de stand die u aantreft in de bevestigingsmail. Om deel te kunnen nemen dient u wel in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Hiernaast stellen we de deelnemende interieurprofessionals graag aan u voor.

Daniëlle van Luin
Daniëlle van Luin

Als Interior Desginer houd ik mij bezig met het ontwerpen en produceren van zowel complete interieurs op maat, als designtrappen en -keukens. Binnen mijn vakgebied ben ik breed georiënteerd en richt ik mij op uiteenlopende woonstijlen, met als kenmerk een verfijnd gevoel voor stijl en allure. Mijn interieurs zijn herkenbaar aan het gebruik van tijdloze, verfijnde en natuurlijke materialen.

Als bedrijf zijnde heb ik mijn eigen productielijnen in Polen en via die weg produceer ik complete interieurs op maat waarbij ik het gehele proces in eigen hand heb. Met Poolse onderaannemers realiseer ik complete verbouwingen en kan ik projecten tot in detail uitwerken.

https://www.mio-home.nl

Natasja Buijs
Natasja Buijs

Een interieur waarin je je direct kunt ontspannen. Waarin je je onmiddellijk thuis voelt. Een interieur dat past bij de persoonlijke smaak en levenswijze van jou en je huisgenoten. Mooi, comfortabel én praktisch: Natasja Buijs haalt het maximale uit de ruimte, in de door jou gewenste woonstijl.

Naast advies en ontwerp biedt haar studio, studio NB interieurs, projectbegeleiding. Je hoeft zelf niets te doen, studio NB regelt alles. Naast het ontwerpen van interieurs voor particulieren en bedrijven geeft Natasja vaak interieuradviezen en kan deze, desgewenst, ook uitwerken in een plattegrond of 3D-tekening. Ze houdt van mix & match en combineert graag doorleefde meubels met moderne, nieuwe meubels. Dit zorgt direct voor een fijne sfeer. Natasja ontwerpt altijd met oog voor de wensen van de opdrachtgever. Ze vindt dat het interieur de ziel van de bewoners moet weerspiegelen en streeft er altijd naar dat te bereiken.

https://studio-nb.nl

Madelon Overeijnder
Madelon Overeijnder

Het werk van interieur designer Madelon Overeijnder bestaat uit het realiseren van een geheel eigen en persoonlijk interieur. De opdracht kan bestaan uit het geven van kleuradvies tot het turn-key opleveren van een project. Het indelen van de ruimte, het ontwerpen van een compleet interieur met een unieke samenstelling van stoffen, meubels, kleuren en kunst en de complete bouwbegeleiding. Madelon ontwerpt naar de wensen van de klant en is bekend met de hoge eisen van haar opdrachtgevers. Ze gaat op zoek naar de juiste combinaties en levert vanuit een internationale collectie. Meubels en stoffen komen vanuit de hele wereld. Madelon is altijd op zoek naar de juiste lamp of stoel, maar ook kunst en objecten zijn van belang om het interieur persoonlijk en eigentijds te ontwerpen.

Madelon en haar team zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken. Niet over de planning, begrotingen of over het verhuizen. Alles wordt , tot in de puntjes, geregeld.

https://designunlimited.nl/nl/home-nl/

Daniela Cupello
Daniela Cupello

Daniela Cupello heeft haar naam te danken aan haar Italiaanse achtergrond. In Milaan, de hoofdstad van stijl, mode en elegantie per definitie heeft zij haar passie voor styling en inrichting ontwikkeld. Na de bouw van haar eigen huis in Nederland heeft ze ruim elf jaar van haar hobby haar beroep gemaakt en haar bedrijf DC Styling gestart.

Met passie en subtiel gevoel zorgt DC Styling voor energieke en inspirerende styling concepten. DC Styling helpt u graag met de juiste interieurontwerp, stylingadvies, meubelopstelling, textiele stoffering, raam- en vloerdecoraties, verlichting en woonaccessoires. Uw wensen en eisen vertaalt ze naar de sfeer die u wilt met een Italiaanse verrassende finishing touch! Exclusiviteit, elegantie, harmonie en warmte staan in haar stijl centraal.

https://danielacupello.com/

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenteninspiratiedag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.