Coming soon
19 september 2021

Consumenteninspiratiedag test

! Eindelijk is het weer zover, op zondag 19 september organiseert ETC Design Center de consumenteninspiratiedag. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de kans om zelfstandig het B2B centrum te bezoeken en volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

In het centrum vindt u alles op het gebied van meubels, wandbekleding, raambekleding, karpetten, vloeren, verlichting, verf, meubel- en gordijnstoffen, accessoires en kunst. Maar liefst 120 showrooms die samen meer dan 500 merken vertegenwoordigen, tonen de mooiste items uit het hogere segment.

TOEGANGSBELEID


Om de consumenteninspiratiedag te kunnen bezoeken dient u in bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn verkrijgbaar via onze website. Naast het toegangsbewijs zult u ook één van onderstaande zaken, in combinatie met een geldig ID-bewijs, moeten kunnen overhandigen:

  • Een volledig vaccinatiebewijs door middel van de CoronaCheck app. (Pfizer 2 prikken, Moderna 2 prikken of AstraZeneca 2 prikken vanaf 14 dagen na laatste prik of Jansen 1 prik vanaf 28 dagen na laatste prik)
  • Een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur voor uw bezoek. Alleen testen via GGD en testenvoortoegang.nl zijn geldig. Dit mag zowel een PCR- als antigeentest zijn.
  • Een herstelbewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Heeft u een toegangsbewijs aangeschaft maar kunt u op de dag zelf geen geldige bewijs van vaccinatie overdragen of negatieve uitslag van een test voor toegang, dan kunnen wij u helaas niet toelaten.


ENTREE & TOEGANG


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs, geldig legitimatiebewijs en de CoronaCheck app of negatieve uitslag van de test voor toegang, bij de hand heeft.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen. Houd er rekening mee dat de tickets uitverkocht kunnen zijn.

ENTREETICKETS


Als gevolg van de aangekondigde maatregelen zijn er minder tickets beschikbaar dan normaal. Er is daarom gekozen om te werken met twee tijdsvlakken.

  • Een ochtendticket met toegang van 10:00 tot 13:00
  • Een middagticket met toegang van 14:00 tot 17:00

Deze tijden zullen strikt gehanteerd worden dus plan uw reis zodanig dat u niet te vroeg aanwezig bent en onnodig lang moet wachten voordat u naar binnen kunt.


PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om het parkeren tijdens de consumenteninspiratiedag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.
Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

LET OP

Zorg ervoor dat u een mondkapje bij heeft, deze zijn verplicht als u gebruik wilt maken van de pendelservice.