Coming soon

Consumenteninspiratiedag – Test

Een consumenteninspiratiedag is het moment om als consument een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional. De eerstvolgende consumenteninspiratiedag van ETC Design Center Europe staat (onder voorbehoud) gepland op zondag 18 september 2022. Met meer dan 500 merken is ETC Design Center Europe de ideale plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst.

TOEGANGSBELEID


Wilt u de consumenteninspiratiedag komen bezoeken, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Deze komen beschikbaar via een button op deze pagina. De consumenteninspiratiedag zal georganiseerd worden onder de op dat moment geldende coronaregels. Houd daarom onze website dan ook in de gaten voor de laatste updates.


ENTREE & TOEGANG


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij aankomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Een entreebewijs verschaft toegang aan één persoon. Komt u met meerdere personen, dan zult u per persoon een entreebewijs moeten kunnen overhandigen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis.

Klik hier voor tickets

PARKEREN & SHUTTLE SERVICE


Om het parkeren tijdens de consumenteninspiratiedag in goede banen te leiden, zullen er parkeerwachters aanwezig zijn die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek. Bij grote drukte kunt u doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein. Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen. Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

De shuttleservice en parkeerbegeleiding wordt mogelijk gemaakt door: Mikes Luxury Events

Interieuradvies

Als bezoeker aan de consumenteninspiratiedag kunt u zich aanmelden voor een interieuradvies sessie van één van de deelnemende interieur professionals.
Tegen betaling van € 50,00 boekt u een sessie van een uur bij een professional naar keuze.

Hoe gaat het in zijn werking; selecteer de professional waar u graag een sessie bij wilt boeken.
Klik op afspraak maken, vul het formulier in, kies een beschikbaar tijdstip en klik op reserveren.

Daniëlle van Luin
Daniëlle van Luin
Als Interior Designer houd ik mij bezig met het ontwerpen en produceren van zowel design keukens en -trappen als complete interieurs op maat. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het ontwikkelen van interieurbouw concepten en houdt mij dagelijks bezig met het ontwerpen van keukens en maatwerk kasten.

Binnen mijn vakgebied ben ik breed georiënteerd en richt ik mij op uiteenlopende woonstijlen, met als kenmerk een verfijnd gevoel voor stijl en allure. Als bedrijf zijnde heb ik mijn eigen productielijnen in Polen en via die weg produceer ik complete interieurs op maat waarbij ik het gehele proces in eigen hand heb. Met Poolse onderaannemers realiseer ik complete verbouwingen en kan ik projecten tot in detail uitwerken en begeleiden.

http://www.mio-home.nl
Noelle Spee
Noelle Spee
Mijn naam is Noelle Spee, interieurontwerper bij SpeeZ en woonachtig te Amsterdam. Ik adviseer mensen bij totaalverbouwingen & herindelingen van hun huis. Daarnaast ontwerp ik onder andere keukens, badkamers en kasten, en creëer tot slot het interieurplan met daarin meubilair, behang, kleur & accessoires.

Mijn favoriete stijl is “hotel chique”. Ik hou van kleur, rijke stoffen en sprekende behangen. Door deze elementen in de juiste samenstelling toe te passen creëer je eenheid, balans, en, niet te vergeten, originaliteit!
Ik ben een “out of the box” denker, creatief (ik wijk graag af van de standaard) en kom met verassende ideeën. Samen creëren we een inspirerende maatwerk ruimte, eentje die bij jou past!

http://www.speez-interiordesign.nl
Studio Noelle
Studio Noelle
Studio Noelle is opgericht door Noëlle de Boer. Gerund vanuit meubeldorp Beusichem (Betuwe) waar ik met mijn vriend en onze dochter woon. Interieur en maatwerk is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader is aannemer en interieurbouwer en wat hij maakt vond ik als kind al prachtig. Na jarenlang vrijwillig projecten voor vrienden te hebben gedaan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en begon ik met een interieurcursus 3D ontwerpen, wat uiteindelijk leidde tot Studio Noelle.

Een huis of inrichting moet afgestemd zijn op jouw persoonlijke leefstijl, maar nog belangrijker is dat het aanvoelt als jouw thuis. Vaak genoeg wordt er geïnvesteerd in mooie meubels en andere losse items, maar voelt het samen niet als één geheel. Ik ben ervan overtuigd dat een mooi interieur, dat goed bij je past, met elk budget haalbaar is. De kunst zit hem vooral in het maken van keuzes en het creëren van samenhang. Ik hou ervan om mensen te verrassen met de mogelijkheden en oplossingen die zij zelf niet hadden bedacht. Vaak zie je zelf niet meer welke potentie een ruimte heeft, omdat waarschijnlijk alleen de pijnpunten in je interieur nog zichtbaar zijn.

Mijn interieurstijl is luxe, maar rustig en opgeruimd. Ik hou van rustige kleuren en natuurlijke materialen, maar wel met unieke, persoonlijke of uitgesproken elementen die een ruimte karakter geven, waardoor het echt jóuw thuis wordt. Voor maatwerk, interieuradvies from scratch of hulp bij de finishing touch ben je bij mij aan het juiste adres!

https://www.studionoelle.nl/
DO&CO
DO&CO
Oprichtster en eigenaresse Dorine Grimberg is gevormd door haar vele reizen over de gehele wereld en haar achtergrond in de meubelindustrie en de dienstverlenende sector. De internationaal verzamelde inzichten en stijlen gelden als startpunt om samen met mij een richting te kiezen.

"Een proces van luisteren en doorvragen resulteert uiteindelijk in een begrip van de echte wensen van de klant" aldus Dorine. Juist dit vermogen van het omzetten van verschillende invalshoeken in een verrassend ontwerp creëert voor de klant dat extra gevoel van aandacht, begrip, vertrouwen en tevredenheid.

Een weerspiegeling van de persoonlijke voorkeuren van de bewoners met dat verrassende extra! Dat is hoe de toegevoegde waarde van DO&CO Interiors zich het best laat omschrijven.

De producten van de exclusieve merken die DO&CO Interiors voeren, zorgen voor de maakbaarheid van de verscheidenheid aan wensen. Ook na de realisatie van het ontwerp blijft de servicegerichte ondersteuning van Dorine gegarandeerd.

Een volledig Interieur Ontwerp-pakket houdt doorgaans in dat Dorine gedurende het hele project nauw samenwerkt met u, de klant, naast eventueel aangestelde projectmanagers, architecten en/of andere service specialisten.

Dorine zal van concept tot voltooiing met het team samenwerken. Van het ontwerpconcept en speciale planning, op maat gemaakte kasten tot de inkoop van het meubilair en de inrichting. Alle aspecten van interieurdecoratie zijn inbegrepen, zoals op maat gemaakte stoffering, gordijnen, advies over kunstwerken en inkoop van accessoires. Deze service omvat volledige installatie en styling op locatie.

https://www.doenco.nl/
Daniela Cupello
Daniela Cupello
Daniela Cupello heeft haar naam te danken aan haar Italiaanse achtergrond. In Milaan, de hoofdstad van stijl, mode en elegantie per definitie heeft zij haar passie voor styling en inrichting ontwikkeld. Na de bouw van haar eigen huis in Nederland heeft ze ruim elf jaar van haar hobby haar beroep gemaakt en haar bedrijf DC Styling gestart.

Met passie en subtiel gevoel zorgt DC Styling voor energieke en inspirerende styling concepten. DC Styling helpt u graag met de juiste interieurontwerp, stylingadvies, meubelopstelling, textiele stoffering, raam- en vloerdecoraties, verlichting en woonaccessoires.

Uw wensen en eisen vertaalt ze naar de sfeer die u wilt met een Italiaanse verrassende finishing touch! Exclusiviteit, elegantie, harmonie en warmte staan in haar stijl centraal.

https://danielacupello.com/