Coming soon
Consumenten inspiratiedag 16 september Tickets kopen
Scroll down

Interieuradvies


Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk. Als bezoeker van de consumenten inspiratie dag kunt u zich inschrijven voor een gratis interieur consult van 30 minuten bij één van de deelnemende interieurontwerpers. Ook tijdens de consumenten inspiratie dag van 16 september zal u weer gebruik kunnen maken van deze service.

Binnenkort worden hier de deelnemende interieurprofessionals aan u voorgesteld en kunt u zich inschrijven. Houd de website dus in de gaten. Wordt u ingeschreven voor een advies sessie dan dient u wel in bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Lezingen


Tijdens de consumenten inspiratie dag worden er ook geregeld lezingen gegeven door toonaangevende spelers binnen de interieurbranche. Onder andere Osiris Hertman, Eric Kant en Rebel Walls hebben de revue al gepasseerd. Ook voor de consumenten inspiratie dag van 16 september zal er weer een programma worden samengesteld dat u kunt bijwonen.

Zodra hier meer over bekend is zult u op deze pagina de laatste updates vinden. Kom dus regelmatig even langs om te kijken of er al meer bekend is zodat u zich op tijd kunt inschrijven.

Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenten inspiratie dag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.