Consumenten inspiratiedag 18 februari Tickets kopen
Scroll down

Onze collectie

Meer dan 500 merken aan exclusieve interieur inspiratie op 15.000 m2

Met 90 exposanten die gezamenlijk meer dan 500 merken vertegenwoordigen is ETC Design Center Europe de plek voor iedere branchegetnoot, architect, stylist, interieurliefhebber en de projectmarkt. Met ruim 15.000m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment is er voor ieder wat wils als het gaat om wandbekleding, meubelen , meubel- en gordijnstoffen, vloeren, vloerbekleding, verlichting, accessoires en kunst.
ETC Designcenter Consumentendag

Uitgelichte Categorieën

Alle 500 merken zijn opgedeeld in 22 productgroepen, onderstaand enkel een selectie. Bent u specifiek op zoek naar een merk of productgroep, bekijk hier dan de volledige collectie of bekijk alle exposanten.
Art image

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk.
Tijdens de consumenten inspiratie dag kunt u zich ter plekke aanmelden in stand 11. Hier zal een host aanwezig zijn bij wie u kunt aangeven dat u graag een vraag wilt voorleggen aan één van de interieurontwerpers. U zult dan ingepland worden voor een gesprek van 10 minuten. Hieronder stellen wij de deelnemende interieurontwerpers graag aan u voor zodat u alvast kunt kijken wie het beste aansluit bij uw stijl.

Miquel van Duin

Miquel van Duin

De stijl van DUIN INTERIOR is te omvatten als ‘Fine Luxury’ en kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere, verfijnde stoffen en hoogwaardige materialen en merken. Miquel van Duin is een fervent liefhebber van Italiaans en Amerikaans design vanwege de stijlvolle eyecatchers en de chique ‘glance’.

Een ontwerp van DUIN INTERIOR ontstaat vaak vanuit de intuïtie van Miquel. Negen van de tien keer heeft hij het ontwerp al in zijn hoofd zodra hij een ruimte binnen loopt. Naast zijn stijl kiezen opdrachtgevers dan ook tevens voor Miquel vanwege zijn efficiëntie.

www.duin-interior.com

Lees verder

Kees van Strijdhoven

Kees van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven biedt u een woon- en werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft. Inclusief een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling. Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid, dat zijn de belangrijkste kernwaarden van Huis van Strijdhoven. Een interieur komt pas echt goed tot zijn recht als er wordt gekeken naar het karakter van het huis en de interieurwensen van de klant. Kees en zijn team zorgen ervoor dat alles in detail wordt uitgewerkt, denk hierbij aan een verlichtingsplan, volledige stoffering, al het meubilair en vergeet vooral niet de eindstyling met de unieke decoratie die Huis van Strijdhoven u aan kan bieden.

Huis van Strijdhoven maakt voor elk interieur een ontwerp dat u past als een maatpak.

www.huisvanstrijdhoven.nl

Lees verder

Dorine Grimberg

Dorine Grimberg

Een weerspiegeling van de persoonlijke voorkeuren van de bewoners met dat verrassende extra! Dat is hoe de toegevoegde waarde van DO&CO Decorators zich het best laat omschrijven.

Oprichtster en eigenaresse Dorine Grimberg is gevormd door haar vele reizen en haar achtergrond in de meubelindustrie. De internationaal verzamelde inzichten en stijlen gelden als startpunt om samen een richting te kiezen. ” Een proces van luisteren en doorvragen resulteert uiteindelijk in een begrip van echte wensen van de klant ” aldus Dorine.

Juist dit vermogen van het omzetten van verschillende invalshoeken in een verrassend ontwerp creëert voor de klant dat “extra” gevoel van aandacht, begrip, vertrouwen en tevredenheid.

www.doenco.nl

Lees verder

Linda Verlouw

Linda Verlouw

Linda Verlouw is interieurontwerper en eigenaresse van Studio Liv.
Perfectie en balans is haar streven en haar aanpak is altijd persoonlijk. Het belangrijkste is dat de klant zich prettig voelt in zijn of haar interieur. De ontwerpen van Linda Verlouw zijn tijdloos, geven een gevoel van luxe en verfijning, maar zijn toch functioneel.
In grote lijnen bekijkt ze de indeling van een project. “Waar komen bijvoorbeeld de inbouw nissen en de open haard?
Vervolgens wordt aan een doordachte basis, invulling gegeven met kleuren, materialen en meubels. Als laatste maken accessoires en groendecoratie het plaatje compleet en zorgen dat het totaalconcept klopt.
Uiteraard hoeven niet al deze stappen doorlopen te worden maar kan ook gekozen worden om gebruik te maken van enkele elementen.

www.studioliv.nl

Lees verder

Parkeren & shuttle serviceOm het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
EntreeETC Design Center Europe streeft erna iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenten inspiratie dag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.