Consumenten inspiratiedag 18 februari Tickets kopen
Scroll down

Onze collectie

Meer dan 500 merken aan exclusieve interieur inspiratie op 15.000 m2

Met 90 exposanten die gezamenlijk meer dan 500 merken vertegenwoordigen is ETC Design Center Europe de plek voor iedere branchegetnoot, architect, stylist, interieurliefhebber en de projectmarkt. Met ruim 15.000m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment is er voor ieder wat wils als het gaat om wandbekleding, meubelen , meubel- en gordijnstoffen, vloeren, vloerbekleding, verlichting, accessoires en kunst.
ETC Designcenter Consumentendag

Uitgelichte Categorieën

Alle 500 merken zijn opgedeeld in 22 productgroepen, onderstaand enkel een selectie. Bent u specifiek op zoek naar een merk of productgroep, bekijk hier dan de volledige collectie of bekijk alle exposanten.
Art image

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met vier interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk en u de handvaten geven om hiermee aan de slag te gaan. Om in aanmerking te komen voor een kosteloos consult van 30 minuten kunt u zich aanmelden door op de button aanmelden te klikken onder de gewenste interieurprofessional. Ben er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. U dient wel in bezit te zijn van een entreebewijs voor de consumenten inspiratie dag van zondag 18 februari om deel te kunnen nemen. Om u te helpen bij het maken van uw keuze voor de perfecte stylist, stellen wij de vijf interieurprofessionals hieronder graag aan u voor.

Claudia Saarloos

Claudia Saarloos

Claudia Saarloos heeft met haar inmiddels 20 jaar ervaring als zelfstandige in de interieur branche inmiddels een ruim portfolio van mooie interieurprojecten opgebouwd.

Haar bedrijf Claudia Instyle, is een interieuradvies bureau voor styling, trends inspiratie en complete interieur adviezen. Met dit platform wil ze haar rijk en onderscheidende stijl op gebied van wonen en lifestyle verder vorm geven en u inspireren met de laatste nieuwe trends. Claudia heeft een voorliefde voor Italiaans design, haar stijl herken je aan de strakke lijnen ingevuld met bijzondere materialen en warme kleuren.

Het perfecte interieur is volgens Claudia; de samensmelting van woon-wensenvan de opdrachtgever en de verrassende ideeën van de interieur ontwerper.

www.claudiainstyle.com

Lees verder

Charlotte de Ridder

Charlotte de Ridder

Charlotte de Ridder heeft in 1992 het roer omgegooid om haar droom te gaan verwezenlijken door het openen van een eigen interieurzaak. Tegenwoordig houdt Charlotte zich alleen nog bezig met adviestrajecten.

Met haar uitdagende klassieke stijl waarin gebruik wordt gemaakt van humor en onverwachte elementen krijgen haar interieurs een eclectisch effect.

Charlotte gaat altijd op zoek naar de verborgen verwachting van de klant bij het ontwerpen van een interieur. Hierbij besteed ze ook veel aandacht aan de uitstraling van het pand en haar opdrachtgever om zo tot verrassende inzichten te kunnen komen die verwerkt kunnen worden tot een interessant en passende ontwerp.

charlottederidderinterieur.nl

Lees verder

Dorine Grimberg

Dorine Grimberg

Een weerspiegeling van de persoonlijke voorkeuren van de bewoners met dat verrassende extra! Dat is hoe de toegevoegde waarde van DO&CO Decorators zich het best laat omschrijven.

Oprichtster en eigenaresse Dorine Grimberg is gevormd door haar vele reizen en haar achtergrond in de meubelindustrie. De internationaal verzamelde inzichten en stijlen gelden als startpunt om samen een richting te kiezen. ” Een proces van luisteren en doorvragen resulteert uiteindelijk in een begrip van echte wensen van de klant ” aldus Dorine.

Juist dit vermogen van het omzetten van verschillende invalshoeken in een verrassend ontwerp creëert voor de klant dat “extra” gevoel van aandacht, begrip, vertrouwen en tevredenheid.

www.doenco.nl

Lees verder

Linda Verlouw

Linda Verlouw

Linda Verlouw is interieurontwerper en eigenaresse van Studio Liv.
Perfectie en balans is haar streven en haar aanpak is altijd persoonlijk. Het belangrijkste is dat de klant zich prettig voelt in zijn of haar interieur. De ontwerpen van Linda Verlouw zijn tijdloos, geven een gevoel van luxe en verfijning, maar zijn toch functioneel.
In grote lijnen bekijkt ze de indeling van een project. “Waar komen bijvoorbeeld de inbouw nissen en de open haard?
Vervolgens wordt aan een doordachte basis, invulling gegeven met kleuren, materialen en meubels. Als laatste maken accessoires en groendecoratie het plaatje compleet en zorgen dat het totaalconcept klopt.
Uiteraard hoeven niet al deze stappen doorlopen te worden maar kan ook gekozen worden om gebruik te maken van enkele elementen.

www.studioliv.nl

Lees verder

Parkeren & shuttle serviceOm het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
EntreeETC Design Center Europe streeft erna iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenten inspiratie dag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.