Coming soon
Consumenten inspiratiedag 16 september Tickets kopen
Scroll down

Programma

Remy Meijers
10:00 - Q&A met Remy Meijers

Eenvoud: misschien wel het meest geschikte woord om het werk van interieurarchitect Remy Meijers te omschrijven. In zijn ontwerpen vallen alle elementen perfect op hun plaats met een ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid. Tijdens de Q&A vertelt Remy Meijers meer over zijn recente realisaties en hoe architectuur, meubelen en accessoires één coherent geheel kunnen vormen.

Osiris Hertman
12:30 - Lezing van Osiris Hertman

Osiris Hertman creëert interieurs met een sleutelrol voor uniek design en handgemaakte meubels, voor natuurlijke materialen en accessoires. Hij combineert handwerk met moderne technologie en werkt met uitstekende ambachtslieden en studio’s van over de hele wereld. Osiris’ achtergrond in productontwerp wordt weerspiegeld door de grote hoeveelheid detaillering en op maat gemaakte objecten in elk van zijn interieurs. Hij reist de hele wereld rond om unieke en prachtige materialen te vinden. Tijdens zijn lezing zal Osiris de bezoeker inzicht geven in zijn ontwerpen en het daarbij horende proces.

Paul Jongerius
14:00 - Masterclass met Paul Jongerius

Paul Jongerius is een magiër als het op styling van bloemwerken en meer aankomt. In de masterclass deelt hij zijn inspiratie en jarenlange ervaring aan de hand van de nieuwe behang- en stoffencollectie van Prades by Melissa Peen. In zijn werk gaat op zoek spanning in materialen, kleuren, texturen en geuren.

Wilt u het gehele programma of een onderdeel ervan bijwonen, dan dient u zich hier van te voren voor aan te melden. Na uw aanmelding ontvangt u voor elke gewenst onderdeel een apart entreebewijs. Het gehele programma vindt plaats in de ETC Design Lounge op de eerste verdieping.

Aanmelden
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenten inspiratie dag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.