Coming soon
Consumenten inspiratiedag 18 november Tickets kopen
Scroll down

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk. U kunt zich aanmelden voor een kosteloos advies van 30 minuten door u aan te melden via de button onder de desbetreffende interieurprofessional. Op de dag zelf kunt u zich melden in stand 23 op de eerste verdieping. Hier zal uw inschrijving gecontroleerd worden door de host ter plaatse. Om deel te kunnen nemen dient u wel in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Hiernaast stellen wij de deelnemende interieurprofessionals graag aan u voor.

Shima Ganesh
Shima Ganesh

Shima heeft vele reizen gemaakt en op verschillende plekken op de wereld gewoond. Ze maakte kennis met verschillenden smaken, geuren, kleuren en culturen. Mede hierdoor heeft zij een eigenzinnige en elegante stijl ontwikkelt waarbij natuur en kunst als inspiratiebron dienen.

Zij gelooft dat goede design welzijn ondersteund en de kwaliteit van het leven verhoogd. Haar doel is ruimtes te ontwerpen waar mensen tot hun meest positieve uiting komen. Shima Ganesh realiseert samen met een team projecten van ontwerp tot verbouwing. Naast eigen meubel ontwerpen werkt ze met lokale en internationale merken. Voor een indruk nodigen wij u uit de website te bezoeken.

https://www.codartinteriors.com/
Lees verder
Daniela Cupello
Daniela Cupello

Daniela Cupello heeft haar naam te danken aan haar Italiaanse achtergrond. In Milaan, de hoofdstad van stijl, mode en elegantie per definitie heeft zij haar passie voor styling en inrichting ontwikkeld. Na de bouw van haar eigen huis in Nederland heeft ze ruim elf jaar van haar hobby haar beroep gemaakt en haar bedrijf DC Styling gestart. Met passie en subtiel gevoel zorgt DC Styling voor energieke en inspirerende styling concepten. DC Styling helpt u graag met de juiste interieurontwerp, stylingadvies, meubelopstelling, textiele stoffering, raam- en vloerdecoraties, verlichting en woonaccessoires. Uw wensen en eisen vertaalt ze naar de sfeer die u wilt met een Italiaanse verrassende finishing touch! Exclusiviteit, elegantie, harmonie en warmte staan in haar stijl centraal.

http://www.dc-styling.com/
Lees verder
Osiris Hertman
Osiris Hertman

In de afgelopen 15 jaar heeft Osiris Hertman een hecht en gepassioneerd netwerk van ontwerpers, fabrikanten en ambachtslieden opgebouwd die allemaal zijn liefde delen voor hoogwaardige, unieke ontwerpen.

Osiris Hertman creëert interieurs met een sleutelrol voor uniek design en handgemaakte meubels, van natuurlijke materialen en accessoires. Hij combineert handwerk met moderne technologie en werkt met uitstekende ambachtslieden en studio’s van over de hele wereld. Osiris’ achtergrond in productontwerp wordt weerspiegeld door de grote hoeveelheid detaillering en op maat gemaakte objecten in elk van zijn interieurs. Hij reist de hele wereld rond om unieke en prachtige materialen te vinden.

http://osirishertman.com/
Lees verder
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenten inspiratie dag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.