Coming soon
Consumenten inspiratiedag 27 mei Tickets kopen
Scroll down

Interieuradvies

Gaat u verhuizen, verbouwen of weet u simpelweg niet hoe u de gewenste sfeer in uw huis moet creëren, dan helpen wij u graag op weg. ETC Design Center Europe heeft de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals die u graag helpen bij uw vraagstuk. Als bezoeker van de consumenten inspiratie dag kunt u zich inschrijven voor een gratis interieur consult van 30 minuten bij één van de deelnemende interieurontwerpers. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij als u gebruik wilt maken van deze nieuwe service. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Hiernaast stellen wij de interieurprofessionals graag aan u voor en kunt u zich inschrijven voor een consult.

Direct inschrijven
Erik Koijen

Erik Koijen

Lezersactie Stijlvol Wonen
Erik Koijen is een getalenteerde interieur architect en runt al twaalf jaar zijn eigen ontwerpbureau in Breda. Zijn stijl zou je kunnen omschrijven als elegant & chic al wilt hij zich hier niet op vastpinnen. Een interieur moet aansluiten bij de architectuur van de woning en voldoen aan de woonwensen van de gebruiker. Speciaal voor de lezers van Stijlvol Wonen zal Erik Koijen tijdens de consumenten inspiratie dag korte interieur adviessessie geven van 30 minuten. Wilt u advies van Erik Koijen? Stuur dan vooraf een e-mail naar info@etcdesigncenter.com met als subject ‘Advies Erik Koijen’. Vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer in de e-mail.
Kees van Strijdhoven

Kees van Strijdhoven

Huis van Strijdhoven biedt u een woon- en werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft. Inclusief een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling. Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid, dat zijn de belangrijkste kernwaarden van Huis van Strijdhoven. Een interieur komt pas echt goed tot zijn recht als er wordt gekeken naar het karakter van het huis en de interieurwensen van de klant. Kees en zijn team zorgen ervoor dat alles in detail wordt uitgewerkt, denk hierbij aan een verlichtingsplan, volledige stoffering, al het meubilair en vergeet vooral niet de eindstyling met de unieke decoratie die Huis van Strijdhoven u aan kan bieden.

Huis van Strijdhoven maakt voor elk interieur een ontwerp dat u past als een maatpak.

www.huisvanstrijdhoven.nl Inschrijven
Lees verder
Dorine Grimberg

Dorine Grimberg

Een weerspiegeling van de persoonlijke voorkeuren van de bewoners met dat verrassende extra! Dat is hoe de toegevoegde waarde van DO&CO Decorators zich het best laat omschrijven.

Oprichtster en eigenaresse Dorine Grimberg is gevormd door haar vele reizen en haar achtergrond in de meubelindustrie. De internationaal verzamelde inzichten en stijlen gelden als startpunt om samen een richting te kiezen. " Een proces van luisteren en doorvragen resulteert uiteindelijk in een begrip van echte wensen van de klant " aldus Dorine.

Juist dit vermogen van het omzetten van verschillende invalshoeken in een verrassend ontwerp creëert voor de klant dat "extra" gevoel van aandacht, begrip, vertrouwen en tevredenheid.

www.doenco.nl Inschrijven
Lees verder
Linda Verlouw

Linda Verlouw

Linda Verlouw is interieurontwerper en eigenaresse van Studio Liv. Perfectie en balans is haar streven en haar aanpak is altijd persoonlijk. Het belangrijkste is dat de klant zich prettig voelt in zijn of haar interieur. De ontwerpen van Linda Verlouw zijn tijdloos, geven een gevoel van luxe en verfijning, maar zijn toch functioneel. In grote lijnen bekijkt ze de indeling van een project. “Waar komen bijvoorbeeld de inbouw nissen en de open haard? Vervolgens wordt aan een doordachte basis, invulling gegeven met kleuren, materialen en meubels. Als laatste maken accessoires en groendecoratie het plaatje compleet en zorgen dat het totaalconcept klopt. Uiteraard hoeven niet al deze stappen doorlopen te worden maar kan ook gekozen worden om gebruik te maken van enkele elementen.

www.studioliv.nl Inschrijven
Lees verder
Miquel van Duin

Miquel van Duin

De stijl van DUIN INTERIOR is te omvatten als ‘Fine Luxury’ en kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere, verfijnde stoffen en hoogwaardige materialen en merken. Miquel van Duin is een fervent liefhebber van Italiaans en Amerikaans design vanwege de stijlvolle eyecatchers en de chique ‘glance’.

Een ontwerp van DUIN INTERIOR ontstaat vaak vanuit de intuïtie van Miquel. Negen van de tien keer heeft hij het ontwerp al in zijn hoofd zodra hij een ruimte binnen loopt. Naast zijn stijl kiezen opdrachtgevers dan ook tevens voor Miquel vanwege zijn efficiëntie.

www.duin-interior.com Inschrijven
Lees verder
Art image
Eric Kant
Aanmelden

LEZING ERIC KANT


Eric Kant staat voor klasse, schoonheid, vakmanschap en oog voor detail. Internationaal opererend en gespecialiseerd in high end interieurs en wellness projecten. De wereld die Eric Kant samen met zijn team creëert voelen als thuis. Krachtig, symmetrisch, warm en persoonlijk. In zijn boek World of Interiors treft de lezer een prachtige selectie uit de projecten die Eric Kant heeft gerealiseerd.

Tijdens de consumenten inspiratie dag van zondag 27 mei zal Eric Kant twee keer een lezing verzorgen over zijn nieuwste boek en de projecten die hierin aan bod komen. Wilt u hier graag bij zijn, meldt u dan aan via de button ‘aanmelden’. De lezing wordt zowel om 11:00 als 14:00 gegeven. In de ETC Design Lounge op de eerste verdieping.
Art image

Parkeren & shuttle service


Om het parkeren tijdens de consumenten inspiratie dag in goede banen te leiden zijn er parkeerwachters aanwezig die u zullen assisteren bij het vinden van een parkeerplek.

Het terrein van ETC Design Center Europe is niet groot genoeg om alle bezoekers te voorzien van een parkeerplek voor de deur. Bij grote drukte kunt u daarom doorverwezen worden naar het externe parkeerterrein.

Om u van en naar het externe parkeerterrein te vervoeren zal er een shuttle service ingezet worden zodat u geen grote afstanden hoeft te lopen.

Het externe parkeerterrein bevindt zich op de P + R van station Culemborg aan de Parallelweg West. De pendelbusjes rijden vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.

Toegang &
Entree


ETC Design Center Europe streeft ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen bij binnenkomst. Zorg er daarom voor dat u uw entreebewijs bij de hand heeft. Mocht u onverwachts met meer mensen komen, dan kunt u aan de receptiebalie een extra toegangsbewijs kopen.

Elke ticket is geldig voor één persoon, bent u met zijn tweeën dan dient u ook twee tickets te hebben. Heeft u geen geldig entreebewijs bij u, dan zult u deze alsnog aan de balie moeten aanschaffen.

Tijdens de consumenten inspiratie dag is ETC Design Center Europe geopend van 10:00 tot 17:00 uur.