Linde Agenturen – Kitchens & Kitchen appliances

“Wij verkopen alleen maar keukens en keukenapparatuur waar we zelf heel blij van worden.”

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als agent in de keukenbranche heb ik besloten om in 2020 een showroom te openen in het ETC Design Centre met onder andere Alpes Inox roestvrijstalen keukens en Fhiaba keukenapparatuur. Beide bedrijven produceren maatwerk in eigen fabriek en hun hoogwaardige afwerking en de liefde voor hun vak hebben mijn hart gestolen. In het ETC Design Centre kan ik de interieurwereld laten kennismaken met deze mooie merken. Wij vertegenwoordigen:

Alpes Inox keukens

Tijdloos en omdat ze helemaal vervaardigd zijn van roestvrijstaal en hout, gaan ze een leven lang mee. Super duurzaam en dus helemaal van deze tijd. De keukens zijn geheel modulair. Je kunt ze makkelijk mee verhuizen en desgewenst aanvullen met modules.

Fhiaba koelkasten en wijnbewaarkasten

Top of the bill. Met meer dan 50 jaar ervaring produceert Fhiaba technisch zeer hoogwaardige koelsystemen met een prachtige afwerking. Voor de veeleisende liefhebber van eten een aanwinst. Verschillende modellen verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Er zijn zelfs speciale compartimenten voor het op serveertemperatuur bewaren van kaas, hammen en sigaren die toegespast worden in een compartiment van de wijnbewaarkasten.

Fisher & Paykel ladenvaatwassers

Nooit meer die lastige deur en steeds bukken, maar gewoon een of twee laden.

Le Chai

Wijnbewaarkasten in heel veel verschillende maten, inbouw en vrijstaand.

Agrilution kruidenkasten

Altijd verse kruiden in de keuken, hoe fijn is dat.