Geberit

“Het beste van twee werelden”

Het toilet van de toekomst

Water is essentieel voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Het zorgt voor een aangenaam zachte en optimale reiniging. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de natuurlijke wc-hygiëne met water in plaats van papier. Met de Geberit AquaClean douchewc wordt met één druk op de knop het onderlichaam schoongemaakt met lichaamswarm water. Toiletpapier is daardoor niet meer nodig. Het reinigen met water is fris & hygiënisch en biedt een betere lichaamsverzorging voor de toekomst. ETC Design Center Europe heeft twee van de drie douchewc’s tentoon staan. Geberit AquaClean Mera en Sela. We nodigen u van harte uit om de douchewc’s te wonderen en zelfs te ervaren, AquaClean Mera kunt u namelijk in ontspannen sferen zelf testen!

AquaClean Mera – Buitengewoon briljant

Met zijn zwevende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera de meest verkochte douchewc van Europa. De Mera zet in elk opzicht nieuwe normen. Deze douchewc is geschikt voor iedereen, die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling en de geurafzuiging, beschikt de Mera o.a. ook over een ‘Welkomprogramma’. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde bril.

AquaClean Sela – Intelligente elegantie

De vernieuwde Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela.