Coming soon

Art Lane

Interior meets Art Lane

Kunst wordt tegenwoordig steeds vaker gezien als een onderdeel van een interieur.

Door een kunstwerk of kunstobject toe te voegen kunt u een interieur eigen en exclusief maken.

Wij hebben deze vertaling weten te maken door de samenwerking aan te gaan met diverse kunstenaars die hun werken exposeren in het ETC Design Café en in de naastgelegen Art Lane.

Hillywood Art

Hillywood Art

Onder de naam ‘Hillywood Art’ creëert Annika Versloot van der Velden sinds 2018 unieke, excentrieke hedendaagse kunst met een sterke herinnering aan het verleden, intrigerende fabels en een vleug luxe surrealisme met een ode aan het Art Nouveau-tijdperk. In haar werk staan kleur, weelde, vrouwen en het dierenrijk centraal.

www.hillywoodart.com

Carina Riezebos

Carina Riezebos

Ontwerper Carina Riezebos maakt onder haar eigen label CARINA objecten van glas en kristal op het snijvlak van Art and Appliance. Als ontwerpster is Carina het gewend om collecties te maken met nieuwe materialen. Glas vormt de basis en daar voegt ze dan anders elementen aan toe. Voor de collectie vazen voor Masterly The Hague borduurt ze voort op een gouden exemplaar dat ze eerder dit jaar in Milaan toonde.

blokbycarina.nl

Sylvia van Opstall

Sylvia van Opstall

Loominance – fine art is een concept ontwikkeld door Sylvia van Opstall. Verschillende ambachtelijke werkvormen en sporen van diverse culturen komen middels een uitgekiend concept bij elkaar. Sylvia vormt complexe gelaagdheden met bladkoper, linnen, papier en garen. Deze fijngevormde reliëfs gaan een intrigerend samenspel aan met het licht in de ruimte.

www.loominance.nl

Alisa Lim A Po

Alisa Lim A Po

Alisa Lim A Po is autonoom kunstenaar. Haar werk reflecteert op menselijke gedragingen en de gevoelens die hieruit voortvloeien, zoals geluk, verdriet of angst. Vanuit haar persoonlijke visie op deze thematiek creëert Lim A Po unieke conceptuele series. Het werk van Lim A Po is herkenbaar door een uniek handschrift van uitdagende, heldere kleuren, expressief en onbegrensd.

wwww.ajlimapo.nl

Jopie Biesters

Jopie Biesters

Het werk van Jopie Biesters bestaat uit nauwgezette objecten, ingenieuze sculpturen en foto’s waarin dieren een nieuwe leven krijgen met menselijke eigenschappen.
Zij werkt met verschillende soorten materialen én wordt geïnspireerd door dingen die zij zelf verzameld, bijvoorbeeld oude gebruiksvoorwerpen die al een ziel hebben.

www.jopiebiesters.com