Coming soon

Art Lane

Interior meets ART

Kunst wordt tegenwoordig steeds vaker gezien als een onderdeel van een interieur. Door een kunstwerk of kunstobject toe te voegen kunt u een interieur eigen en exclusief maken. Wij hebben deze vertaling weten te maken door de samenwerking aan te gaan met diverse kunstenaars als kunstenaressen die hun werken exposeren in het ETC Design Café en in de naastgelegen Art Lane.

Hillywood Art

Hillywood Art

Onder de naam ‘Hillywood Art’ creëert Annika Versloot van der Velden sinds 2018 unieke, excentrieke hedendaagse kunst met een sterke herinnering aan het verleden, intrigerende fabels en een vleug luxe surrealisme met een ode aan het Art Nouveau-tijdperk. In haar werk staan kleur, weelde, vrouwen en het dierenrijk centraal.

lees meer

Carina Riezebos

Carina Riezebos

Ontwerper Carina Riezebos maakt onder haar eigen label CARINA objecten van glas en kristal op het snijvlak van Art and Appliance. Als ontwerpster is Carina het gewend om collecties te maken met nieuwe materialen. Glas vormt de basis en daar voegt ze dan anders elementen aan toe. Voor de collectie vazen voor Masterly The Hague borduurt ze voort op een gouden exemplaar dat ze eerder dit jaar in Milaan toonde.

lees meer

Sylvia van Opstall

Sylvia van Opstall

Loominance – fine art is een concept ontwikkeld door Sylvia van Opstall. Verschillende ambachtelijke werkvormen en sporen van diverse culturen komen middels een uitgekiend concept bij elkaar. Sylvia vormt complexe gelaagdheden met bladkoper, linnen, papier en garen. Deze fijngevormde reliëfs gaan een intrigerend samenspel aan met het licht in de ruimte.

lees meer

Jopie Biesters

Jopie Biesters

Het werk van Jopie Biesters bestaat uit nauwgezette objecten, ingenieuze sculpturen en foto’s waarin dieren een nieuwe leven krijgen met menselijke eigenschappen.
Zij werkt met verschillende soorten materialen én wordt geïnspireerd door dingen die zij zelf verzameld, bijvoorbeeld oude gebruiksvoorwerpen die al een ziel hebben.

lees meer

World of Some

World of Some

De World of Some art-collectie benadert op een eigenzinnige manier menselijke vormen, objecten en landschappen. De paper art-collages die de kunstenaars Sophy & Marc creëren, zijn inspirerende kunstwerken, waarbij van gescheurd en geknipt beeldmateriaal nieuwe
intrigerende creaties en taferelen ontstaan. De collages vertellen hun eigen verhaal, waarin absurdisme en overdrijving centraal staan.
Ze omschrijven hun kunststijl als de “Perfect Imperfection”.

wwww.worldofsome.com

Grace Spiegel

Grace Spiegel

Mede geïnspireerd door haar jeugd waarin kunst en antiek uit Azië alomtegenwoordig was, heeft Grace Spiegel een geheel eigen schilderstijl ontwikkeld. Hoogwaardige, natuurlijke pigmenten worden speciaal voor haar gemengd tot unieke olieverven, waarna ze met twee kwasten en haar vingers serene, verfijnde portretten en stillevens op doek laat verschijnen. Het is vooral het bijzondere kleurgebruik dat haar werk internationaal herkenbaar maakt.

lees meer

Anne van den Heuvel

Anne van den Heuvel

Anne ontwerpt en realiseert kleurrake textiele wand-kunstwerken die een gunstige invloed uitoefenen op de akoestiek. Haar werken worden gekarakteriseerd door kleur, gelaagdheid, reliëf en XL-formaat. Zij weet te ‘ont-saaien’ en verstaat de kunst om haar ontwerp onderdeel te laten worden van het interieur.
Door het geraffineerde gebruik van kleur, materiaal en vorm laat zij de ruimte communiceren. Zo schept zij (aan)sprekende woon- en werkplekken met een eigen identiteit.

lees meer

Pleunie Buyink

Pleunie Buyink

Opgegroeid aan de rand van een bos vormt Pleunie Buyink haar liefde voor materialen, structuren, natuur, kleuren en mode welke altijd terug te vinden zijn in haar werk. Nieuwe materialen creëren en verschillende technieken combineren is een van haar passies.

lees meer

Marco ter Beek

Marco ter Beek

Fotograaf Marco ter Beek heeft in Almere zijn fotostudio, op 12 minuten rijden van Amsterdam. Fotografie is zijn grote liefde en als fotograaf leeft hij zijn passie.
‘Make beautiful pictures, that’s what we do!’

lees meer

Tistuu

Tistuu

Tistuu verkent de grenzen tussen Kunst en Design. Geboren uit een authentieke behoefte om terug te gaan naar een dialoog tussen het unieke van de natuur, vorm en functie, materie en textuur. Handmatig vervaardigd, intuïtief en tactueel materiaalgebruik gebaseerd op oude ambachtelijke technieken. Elk item verteld zijn eigen verhaal en brengt daarbij de toeschouwer in een andere wereld, waarbij meeslepende emoties, verbondenheid en bewustwording in een andere context worden geplaatst. Als zodanig, wordt de omringende ruimte gedefinieerd.
De Tistuu collectie bestaat uit bijzondere items in synergie met de gebruiker.

www.tistuu.com

Albert Potgieter

Albert Potgieter

Look en Feel-ontwerpen ”, dit is de kern en de manier van ontwerpen van Albert Potgieter Designs. Albert Potgieter was een gekwalificeerde fysiotherapeut in Zuid-Afrika gedurende 6 jaar voordat hij en zijn vrouw naar Rotterdam verhuisden en het bedrijf in 2017 startte, maar vanwege zijn achtergrond als fysiotherapeut blijft hij de vaardigheden gebruiken die hem zijn geleerd (kijken en voelen) tijdens het ontwerpen van zijn meubelstukken. De visie van Albert Potgieter Designs is om unieke meubelstukken te maken die de sfeer in uw huis veranderen.

lees meer

Toiz

Toiz

Kent u nog dat blije, magische gevoel dat u vroeger als kind voelde voor uw speelgoed? De verhalen die u als kind creëerde brengt Toiz weer tot leven in hun kunst. Kunst waar je over blijft fantaseren.
What’s your story?

lees meer