Coming soon

Art District

Interior meets ART

Het Art District is een collectief van diverse kunst exposanten die op verschillende locaties binnen het centrum hun werk tentoonstellen.
Het hart van het Art District wordt gevormd door de Art Lane. Deze letterlijke straat wordt ingevuld door een aantal kunstenaars en kunstenaressen die hier gezamenlijk hun werken exposeren.
In september 2019 zijn wij als centrum begonnen met het exposeren van kunst onder de noemer Art Lane. Begin 2021 had het aanbod van kunst exposanten een dusdanige vlucht genomen, dat
de benaming Art Lane de lading niet meer dekte. Als gevolg van deze ontwikkeling is het Art District in het leven geroepen en is de Art Lane hier het kloppende hart van geworden.

Albert Potgieter

Albert Potgieter

Look en Feel-ontwerpen ”, dit is de kern en de manier van ontwerpen van Albert Potgieter Designs. De visie van Albert Potgieter Designs is om unieke meubelstukken te maken die de sfeer in uw huis veranderen.

lees meer

Carina Riezebos

Carina Riezebos

Ontwerper Carina Riezebos maakt onder haar eigen label CARINA objecten van glas en kristal op het snijvlak van Art and Appliance. Als ontwerpster is Carina het gewend om collecties te maken met nieuwe materialen. Glas vormt de basis en daar voegt ze dan anders elementen aan toe.

lees meer

Grace Spiegel

Grace Spiegel

Mede geïnspireerd door haar jeugd waarin kunst en antiek uit Azië alomtegenwoordig was, heeft Grace Spiegel een geheel eigen schilderstijl ontwikkeld. Hoogwaardige, natuurlijke pigmenten worden speciaal voor haar gemengd tot unieke olieverven, waarna ze serene, verfijnde portretten en stillevens op doek laat verschijnen.

lees meer

Leoniek

Leoniek

Leoniek is een bevlogen fotografe met liefde voor interieur en mensen. Fotografie is ontstaan vanuit haar grote passie voor reizen. Het mogen aanschouwen van andere culturen is voor haar telkens weer een indrukwekkend onderweg naar tijdelijke ontmoetingen.

lees meer

NockNock Art

NockNock Art

Mensen zien kunst zonder te weten wie de kunstenaar werkelijk is. NOCKNOCK Art maakt de kunstenaar zichtbaar en vergroot je kunstwereld.

lees meer

Pleunie Buyink

Pleunie Buyink

Opgegroeid aan de rand van een bos vormt Pleunie Buyink haar liefde voor materialen, structuren, natuur, kleuren en mode welke altijd terug te vinden zijn in haar werk. Nieuwe materialen creëren en verschillende technieken combineren is een van haar passies.

lees meer

RL Design

RL Design

RL design staat voor eclectisch design meubilair. Elke piece die zij ontwerpen heeft een verhaal, een sterk karakter en een functie in het interieur.
Bij elk design zie je dat verschillende werelden samenkomen. Het doel van RL design is dat jouw interieur naar een hoger en tijdloos niveau wordt getild.

lees meer

Royals & Rebels

Royals & Rebels

Royals and Rebels is een jong art label voor kunst, design en interieur, waarmee zij een nieuwe rebelse generatie kunstliefhebbers en verzamelaars aanspreken.
Royals and Rebels is opgericht met als doel: een podium creëren voor opkomende kunstenaars van eigen bodem.

lees meer

Saskia Vugts

Saskia Vugts

De realistische olieverfportretten van Saskia Vugts kenmerken zich door een intense dynamiek. De aankijkende portretten stralen kracht uit en geven je het gevoel dat er daadwerkelijk contact is.

lees meer

Sylvia van Opstall

Sylvia van Opstall

Sylvia vormt complexe gelaagdheden met bladkoper, linnen, papier en garen. Deze fijngevormde reliëfs gaan een intrigerend samenspel aan met het licht in de ruimte. Loominance fine art is een concept ontwikkeld door Sylvia van Opstall.

lees meer

Tistuu

Tistuu

Tistuu verkent de grenzen tussen Kunst en Design. Geboren uit een authentieke behoefte om terug te gaan naar een dialoog tussen het unieke van de natuur, vorm en functie, materie en textuur. Handmatig vervaardigd, intuïtief en tactueel materiaalgebruik gebaseerd op oude ambachtelijke technieken.

lees meer

Toiz

Toiz

Kent u nog dat blije, magische gevoel dat u vroeger als kind voelde voor uw speelgoed? De verhalen die u als kind creëerde brengt Toiz weer tot leven in hun kunst. Kunst waar je over blijft fantaseren.
What’s your story?

lees meer

Umo Art Gallery

Umo Art Gallery

Umo Art Gallery is een galerie waar de fotokunst centraal staat. Museumkwaliteit is bij Umo Art Gallery de standaard. De werken van Umo Art Gallery bevatten uiteenlopende onderwerpen, van indrukwekkende landschappen tot kunstwerken van de Hollandse Meesters.

lees meer

Van Loon Galleries

Van Loon Galleries

Van Loon Galleries behoort tot de grootste kunstgaleries van Nederland. De galerie exposeert een groot aanbod van verschillende (inter)nationale kunstenaars uit de (sub)top van de hedendaagse kunstwereld en is gespecialiseerd in expressieve figuratieve kunst.

lees meer

World of Some

World of Some

De World of Some art-collectie benadert op een eigenzinnige manier menselijke vormen, objecten en landschappen. De paper art-collages die de kunstenaars creëren, zijn inspirerende kunstwerken, waarbij van gescheurd en geknipt beeldmateriaal nieuwe intrigerende creaties ontstaan.

lees meer